accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Brasserie Lus

Contact

Welkom bij Brasserie LUS! Een plek met rijke historie. We brengen hier een ode aan de omgeving. Het bourgondisch Limburgse leven staat centraal, waar streekproducten terugkomen in de menukaart en de kleuren uit het unieke Linner grind te vinden zijn in het interieur. Vol passie en met respect voor het verleden start een nieuw tijdperk op het ‘sjoeënste sjtökske van Lin’’.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10Kwaliteit
  • 8.8/10Service
  • 8.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mieke Scullion

Een plaats om naar terug te komen, gastheerschap en lekker eten gaan hier hand in hand. Prachtige locatie, sfeervol restaurant en mooie terrassen. Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers. We hebben ontzettend genoten.

za 16 september 2023

Tatjana Peters

Onze eerste kennismaking met Lus. Wat een toffe zaak. Goede bediening, prachtige omgeving en heerlijk geluncht. Kortom, voor herhaling vatbaar.

vr 15 september 2023

J.

mooi restaurant waar je lekker kan eten en fijn kan zitten. zowel buiten op het terras als binnen. aanwinst voor Linne en omgeving

do 14 september 2023

Jan Franssen

Prachtige locatie, fijne bediening en heerlijk gegeten

do 14 september 2023