account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie 1560

Brasserie 1560

In het souterrain van het eeuwenoude raadhuis van IJsselstein is Brasserie 1560 gevestigd. Bij ons kun je genieten van een diner, een lekkere lunch of een gezellige borrel. Of je nou van vlees, vis of vegetarisch houdt: op onze lunch- en dinerkaart vind je diverse mooie gerechten. Bij ons kun je rekenen op vertrouwde specialiteiten en met onze wisselende specials maken wij je graag blij met een verrassend gerecht.
  • Afhalen
  • Delivery
  • Paasspecial
Bestel
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ronald Koehorst

Het was geweldig opgezet, 3 schitterende voorgerechten die gemakkelijk waren voor te bereiden! Top hoofdgerecht (ossenhaas) en heerlijk dessert. Dank!

ma 05 april 2021

H.

Alles was top. Goed overleg en meedenken vooraf over onduidelijkheden. Heerlijk eten. Heldere instructies en alles keurig verpakt. Tenslotte ook op tijd bezorgd👍👍👍👍👍

zo 04 april 2021

M.

De bestelling was in de puntjes verzorgd, de uitleg was duidelijk en makkelijk. Het was een ware smaak belevenis om op deze manier culinair thuis te eten.

zo 04 april 2021

A.

Beste afhaal restaurant in IJsselstein. Heerlijke gerechten, gemakkelijk te bereiden. Toch nog een beetje het gevoel uit eten te zijn.

vr 02 april 2021