no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Brasserie Bakboord

Brasserie Bakboord

Een plekje op het terras van deze strakke brasserie, met zicht op de manoeuvrerende boten, is een absolute aanrader! De chef haalt groenten en kruiden uit eigen moestuin en verwerkt ze in gerechten die lekker eigentijds zijn. De smaken variëren en wisselen elkaar mooi af, zonder te ver te gaan.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

Robert Doorn

met 3 personen naar Bakboord geweest, prachtig weer, heerlijk op het terras aan het water. we bestelden allemaal een voorgerecht onze zoon carpassio, mijn vrouw de kabeljou rug en ik de zwezerik, genieten in de zon. Daarna hadden mijn zoon en vrouw de Friander kalfsentrecôte en ik de Tournedo, wederom een heerlijke verrassing. Voor het dessert gingen we voor de aardbei parfait alsof ze het er om doen ook dat was heerlijk genieten fijne avond gehad voor een mooie prijs top dus.

zo 20 mei 2018

R.

Hier gegeten ter gelegenheid van ons 30 jarig huwelijk, de persoonlijke aandacht die we kregen was echt super, net als het eten met de passende wijnen. Wederom een top avond gehad!

za 05 mei 2018

M. uit Zellik

We hebben na een drukke en zonnige dag heerlijk ontspannen kunnen genieten van zalig eten, lekkere drank en goede service!

za 21 april 2018

Ron Braams

Tja, het was een feestje. De bediening was top en kundig. Het eten was heerlijk met uitstekend uitgekozen wijnen daarbij. De kaasplank was de klap op de vuurpijl. 7 verschillende goed uitgekozen kaasjes. Elke keer is het fantastisch. Je wordt met alle egards ontvangen en dat voelt erg goed.

za 21 april 2018