no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Brasserie Canal

Brasserie Canal

Onze zaak opende de deuren in de zomer van 2012. De ligging vlak bij de Brusselse ring maakt de Brasserie Restaurant Canal Vilvoorde een ideale locatie voor zakenmensen die graag een rustige business lunch wensen te organiseren. Een uitstapje met vrienden beginnen met een uitgebreid diner of om te genieten van een terassje met zicht op het kanaal.

Een team van goed opgeleid personeel onder het toezicht van onze chefkok, vergast u graag op een wondere ontdekkingstocht door het hoogkwalitatieve aanbod, dat u overigens al kan uitpluizen via deze website.

Voor al uw mogelijke evenementen beschikt Canal Vilvoorde ook over de nodige ruimtes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie hieromtrent.

We verwachten en verwelkomen u graag in onze nieuwe zaak.

Het Canal Vilvoorde Team
Stel een vraag
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.2/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit

T.

Genoten van de avond. Mijn eend was iets te rood (ook al ben ik een grote fan van rood vlees). De bediening was uitstekend en het personeel erg vriendelijk. En de sexy chocolate was een pareltje !

do 01 maart 2018

Veerle Vermeir

Eerste heel positieve ervaring. Prachtig kader en mooi zicht op het water. Hier komen we zeker terug!

zo 25 februari 2018