accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Brasserie De Bank

Contact

Transparant en eerlijk zijn de kernwoorden van de formule. Alles wat wij serveren is zelf gemaakt. Onze koks werken met dagverse producten. Daarmee bereiden zij gerechten die zowel verrassend als toegankelijk zijn. Wij willen onze gasten trakteren op eerlijk en lekker eten, zonder dat iemand van de rekening hoeft te schrikken. Onze menukaart wisselt per seizoen.”

Ramon Brugman heeft de leiding over de keukenbrigade. Voordat hij zich bekwaamde als restaurantkok, verdiende hij zijn sporen als patissier, oftewel banketbakker. Dat is te merken aan de zoete lekkernijen van zijn hand zoals de roomboterkoek met macadamia noten en grote stukken chocola, de chocolade truffeltaart en de high tea vol met eigengemaakte lekkernijen. Op de kaart staan ook verbluffend lekkere desserts.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10Kwaliteit
  • 9.1/10Service
  • 8.7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.e. de Boer

Wij hebben nu als familie 3x bij de Bank heerlijk gegeten. Het eten is heerlijk. En een goede bediening. Cijfer 10 Wij komen terug

za 11 maart 2023

A.

Heerlijk gegeten en geweldige service zoals altijd!

di 07 maart 2023

R.

Lekker gegeten. Mooie zaak, in het echt ook gezelliger en mooier dan op de foto’s. Heerlijk breekbrood vooraf.

di 28 februari 2023

F.

Heel fijn dat ook voor iemand met glutenintolerantie het eten ook super is. Dus niet hetzelfde recept met weglaten van de helft van de ingrediënten, zoals in veel andere restaurants!

do 23 februari 2023