account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie De Bank

Brasserie De Bank

Transparant en eerlijk zijn de kernwoorden van de formule. Alles wat wij serveren is zelf gemaakt. Onze koks werken met dagverse producten. Daarmee bereiden zij gerechten die zowel verrassend als toegankelijk zijn. Wij willen onze gasten trakteren op eerlijk en lekker eten, zonder dat iemand van de rekening hoeft te schrikken. Onze menukaart wisselt per seizoen.”

Ramon Brugman heeft de leiding over de keukenbrigade. Voordat hij zich bekwaamde als restaurantkok, verdiende hij zijn sporen als patissier, oftewel banketbakker. Dat is te merken aan de zoete lekkernijen van zijn hand zoals de roomboterkoek met macadamia noten en grote stukken chocola, de chocolade truffeltaart en de high tea vol met eigengemaakte lekkernijen. Op de kaart staan ook verbluffend lekkere desserts.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Erik Kluinhaar

Lang geleden dat ik geld naar de Bank heb gebracht, en hoogstwaarschijnlijk ook niet voor de laatste keer... Het was voor ons de eerste keer in de Brasserie en dat is zeer goed bevallen. Heerlijk geluncht in een fijne ambiance; wij komen zeker terug!

wo 06 oktober 2021

Astrid Vonk

Fijne sfeer, leuke bediening, heerlijk geluncht.

vr 01 oktober 2021

M.

Heerlijk eten, zag er mooi uit. Net even anders, daardoor verrassend.

ma 20 september 2021

Frans Noordman

Heerlijk gegeten de Bank is een topper.

zo 19 september 2021