account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie De Bosduif

Brasserie De Bosduif

Mijlpaal
Waar Maas- en Scheldebekken tegen elkaar aanschurken… Op het hoogst gelegen punt van Merksplas… Opent De Bosduif begin mei 2019 haar deuren.

Voor iedereen uit alle windstreken wil deze eigentijdse brasserie een uitgelezen pleisterplaats zijn.

De familie Quirynen, chef Leander Francken, met ervaring bij Lewis in Hoogstraten en Hertog Jan in Brugge, en team De Bosduif heten u van harte welkom.

Meerwaarde
We kiezen er bewust voor met streekeigen producten te werken: met runds- en varkensvlees uit de onmiddellijke omgeving, met tomaten uit de plaatselijke serre, met asperges gewonnen in Kempense grond en met melk uit eigen stal, op de best mogelijke manier verwerkt in onze Hollebeekhoeve.

Terwijl u in de namiddag ook rustig kunt afslaan voor een lekker streekbiertje en een heerlijke wafel, willen we u ’s avonds met de best mogelijke culinaire zorgen omringen. Maar ook als onze brasserie een restaurantkarakter krijgt, voeren we laagdrempeligheid hoog in ons vaandel. Iedereen is welkom, van jong tot oud.
Door de week bieden we u een wisselend dagmenu, à la carte kan altijd en met het avondvullende Chefs menu kunt u zich helemaal laten gaan.

Ontmoetingsplaats bij uitstek
Ons op het zuiden georiënteerde terras biedt evenals het restaurant binnen plaats aan vijfenzestig klanten.

Onze feestzaal op de bovenverdieping beschikt over alle eigentijdse en unieke troeven voor bedrijfsbijeenkomsten en feestjes tot veertig personen: van de betere babyborrel over het gezellige familiefeestje tot het waardig afscheid van een dierbare… we maken graag afspraken om zo optimaal en stijlvol mogelijk aan uw wensen te voldoen. Het idyllische uitzicht over het karakteristieke Kempense landschap zorgt voor de rest…
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Antwerpen

Aangename omgeving, vriendelijke bediening en bijzonder lekker. Onze zonen van 4 en 6 voelden zich ook bijzonder op hun gemak.

za 17 oktober 2020

Ilse Vermeiren

op en top !!!!

do 15 oktober 2020

Michelle Kerstens

Er werd zeer correct met de maatregelen om gegaan. Het was een zeer aangename sfeer en het eten vonden we buitengewoon lekker. Het was een avond om zeker nog eens over te doen!

wo 14 oktober 2020

N.

Was eerste keer, zeker voor herhaling. Heel lekker gegeten

do 08 oktober 2020