Resengo - Reserveer bij Brasserie De Orangerie in Balen friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Brasserie De Orangerie

Brasserie De Orangerie

De sympathieke sfeer, het loungy decor, de fraaie tuin… het maakt je allemaal gewoonweg goedgezind.

“De Orangerie” heeft verschillende culinaire pijlen op zijn boog. Van ontbijt, lunch & snelle hap naar à la carte & menu’s. ‘Kalfszwezeriken, saus van Kasteelbier” klinkt appetijtelijk, maar dat doen ‘Bouillabaisse van Schaaldieren’ en ‘Stoofpotje van Varkenswangetjes” ook. Misschien liever de Vlaamse toer op met ‘Slibtongetjes’? Het kiezen alleen al scherpt de honger en vergroot het plezier nog van hier te komen tafelen. Speciale wensen (dieet, glutenvrij, allergie) in verband met de samenstelling van uw gerechten of menu’s? Geen probleem. Wordt vlekkeloos voor gezorgd.

"De Orangerie" beschikt over een veranda tot 30 personen, ideaal voor uw feest!

Op 30 november werd deze zaak beloond met de Horeca Award "Beste Brasserie België 2015 - 2016".

“De Orangerie” is alle dagen geopend vanaf 09u00, uitgezonderd dinsdag. De keuken is doorlopend geopend tot 21u30.

Erika, Dave en Kris
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Ann Geenen

Mooie omgeving, vriendelijke bediening en superlekker eten! Het nagerecht 'dessertentapas' is wel wat te uitgebreid om als dessert na een hoofdgerecht te bestellen.

Vr 15 juli 2016

L. uit Leopoldsburg

Vriendelijke bediening, heel goed ontbeten, zeer ruim aanbod(misschien zelfs wat te veel)want we hebben geen middagmaal moeten nemen. Aanrader!!

Di 12 juli 2016

W. uit Lommel

Wij hebben genoten van het "Sharing Plates" menu. Alles was op een romantische manier gepresenteerd en was voortreffelijk bereid. Als je dan nog eens op een zeer vriendelijke manier bediend wordt dan kan het niet meer stuk. Goede prijs-kwaliteit. Een aanrader!!!

Zo 10 juli 2016

R. uit Overpelt

Super mooie zaak met een top-ontbijt en dat voor een zeer democratische prijs. Wij komen zeker terug.

Zo 10 juli 2016