account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie De Pelgrim

Brasserie De Pelgrim

Dankzij de wisselwerking met buur Velodome en de slimme mix van oud met nieuw interieur straalt de legendarische brasserie De Pelgrim opnieuw aloude klasse uit. Zijn verskeuken staat garant voor superlekkere en typisch Vlaamse ‘dagelijkse kost’ wat van de brasserie de absolute trekpleister maakt in een bruisende buurt. Bij goed weer is het aangenaam vertoeven op zijn zonnig terras. Ook voor wie gewoon met vrienden een bolleke van t’ vat wil komen drinken of op zoek is naar de perfecte setting voor zijn event, is Brasserie De Pelgrim de place-to-be.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Luc Bouvin

Na ontvangst van een cadeaubon was het voor ons de eerste maal dat wij te gast waren in De Pelgrim. Wat een openbaring. Eerst gezellig een drankje genuttigd in het café, op het afgesproken uur aan tafel en wat we dan voorgeschoteld kregen was echt subliem! Prachtig gepresenteerde gerechten die vol waren van smaak en finesse. Koppel daaraan een zeer professionele en vriendelijke bediening en het plaatje was helemaal af of zoals ik tegen de ober zei : "voor ons mogen jullie gerust een paar sterren naast de deur aanbrengen." Ons zien ze alleszins zeer binnenkort terug. Bedankt aan het hele team. Sandra en Luc.

zo 20 januari 2019

A.

Lekker gegeten maar wel minstens een uur gewacht op het eten.

za 12 januari 2019

S. uit Hove

Top. Niets op aan te merken. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

za 17 november 2018

Chris Lauwers

Super was het en pluimen voor de mannen in de keuken, mooi om ze bezig te zien en ook de bediening was top !

vr 26 oktober 2018