account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie De Pelgrim

Brasserie De Pelgrim

Dankzij de wisselwerking met buur Velodome en de slimme mix van oud met nieuw interieur straalt de legendarische brasserie De Pelgrim opnieuw aloude klasse uit. Zijn verskeuken staat garant voor superlekkere en typisch Vlaamse ‘dagelijkse kost’ wat van de brasserie de absolute trekpleister maakt in een bruisende buurt. Bij goed weer is het aangenaam vertoeven op zijn zonnig terras. Ook voor wie gewoon met vrienden een bolleke van t’ vat wil komen drinken of op zoek is naar de perfecte setting voor zijn event, is Brasserie De Pelgrim de place-to-be.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Over de hele lijn: top!

vr 18 september 2020

Anoniem Messieurs van der linden

Éen Top avond beleefd in Pelgrim! Het plaatje was af. Bedankt voor de gezelligheid en vooral bedankt voor de geweldige bediening en het lekker eten. Hoedje af😉! Tot de volgende keer.

do 17 september 2020

Sabine Coenen

Prima gerechtjes in een topsfeer!

wo 09 september 2020

B. uit Antwerpen

De Butcher’s Choice was een echte aanrader! Ook de andere klassiekers zoals vol au vent, de Pelgrimburger of steak tartaar zijn overheerlijk en worden met veel smaak klaargemaakt. We hadden een tafel op het terras en dat was zalig vertoeven na een mooie zomerse dag. Wij hebben genoten en komen zeker terug! ;-)

vr 04 september 2020