account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie De Pelgrim

Brasserie De Pelgrim

Dankzij de wisselwerking met buur Velodome en de slimme mix van oud met nieuw interieur straalt de legendarische brasserie De Pelgrim opnieuw aloude klasse uit. Zijn verskeuken staat garant voor superlekkere en typisch Vlaamse ‘dagelijkse kost’ wat van de brasserie de absolute trekpleister maakt in een bruisende buurt. Bij goed weer is het aangenaam vertoeven op zijn zonnig terras. Ook voor wie gewoon met vrienden een bolleke van t’ vat wil komen drinken of op zoek is naar de perfecte setting voor zijn event, is Brasserie De Pelgrim de place-to-be.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Bea Vercammen

Erg lekker, gezellig, kwaliteitsvolle en vlotte bediening. We zijn heel tevreden!

do 28 februari 2019

A.

Heel erg vriendelijke bediening! Eten was er snel en het was erg lekker.

di 19 februari 2019

Lily Gevers

Zoals altijd : lekker en gezellig

za 16 februari 2019

Luc Bouvin

Na ontvangst van een cadeaubon was het voor ons de eerste maal dat wij te gast waren in De Pelgrim. Wat een openbaring. Eerst gezellig een drankje genuttigd in het café, op het afgesproken uur aan tafel en wat we dan voorgeschoteld kregen was echt subliem! Prachtig gepresenteerde gerechten die vol waren van smaak en finesse. Koppel daaraan een zeer professionele en vriendelijke bediening en het plaatje was helemaal af of zoals ik tegen de ober zei : "voor ons mogen jullie gerust een paar sterren naast de deur aanbrengen." Ons zien ze alleszins zeer binnenkort terug. Bedankt aan het hele team. Sandra en Luc.

zo 20 januari 2019