account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Den Baron

Brasserie Den Baron

Brasserie Den Baron is een nieuw begrip in St-Job-in-‘t-Goor! Geniet van een lekkere, gevarieerde kaart met een voortdurend wisselend suggestiebord. Je kan hier à la carte kiezen uit een klassieke Frans-Belgische keuken met enkele typische Vlaamse gerechten! Dat het personeel vele jaren horecaervaring heeft is dan ook te merken aan de service en de details op de borden.

Kom langs
Brasserie Den Baron verwelkomt u graag voor een ontbijt, een aperitief, lunch, diner in een ontspannend kader. De brasserie is gerenommeerd omwille van zijn kwaliteit en zijn gevarieerde menu’s bereid met dagverse producten.

Brasserie Den Baron is gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen. Een bezoekje meer dan waard!
  • Laadpaal auto
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Aangenaam verrast! Sharing voorgerecht super lekker! Hoofdschotel prima en irisch coffee voortreffelijk,....gemaakt volgens de regels vd kunst! Hopelijk snel terug open!

zo 18 oktober 2020

Bob Van Coninckxloey

Gewoon top

za 17 oktober 2020

Reinhilde Haucourt

Eindelijk een toprestaurant in mijn nabijheid ontdekt. Super lekker gegeten en heel vriendelijke bediening. Zeer geslaagde avond gehad!

za 17 oktober 2020

P. uit Brecht

Zoals altijd hebben we genoten. Komen er al 2 jaar en is altijd top!

di 13 oktober 2020