account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Den Baron

Brasserie Den Baron

Brasserie Den Baron is een nieuw begrip in St-Job-in-‘t-Goor! Geniet van een lekkere, gevarieerde kaart met een voortdurend wisselend suggestiebord. Je kan hier à la carte kiezen uit een klassieke Frans-Belgische keuken met enkele typische Vlaamse gerechten! Dat het personeel vele jaren horecaervaring heeft is dan ook te merken aan de service en de details op de borden.

Kom langs
Brasserie Den Baron verwelkomt u graag voor een ontbijt, een aperitief, lunch, diner in een ontspannend kader. De brasserie is gerenommeerd omwille van zijn kwaliteit en zijn gevarieerde menu’s bereid met dagverse producten.

Brasserie Den Baron is gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen. Een bezoekje meer dan waard!
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Merksem

Super service. Chapeau aan alle medewerkers. Heel lekkere en overzichtelijke porties. Heel tevreden. 😃

di 10 september 2019

S. uit Zandhoven

Genoten van een heerlijk diner, geserveerd door top personeel in een gezellige setting! Zeker een aanrader!

zo 08 september 2019

Nick Debeck

Zeer vlotte en attente bediening! Van eten ook helemaal niks op aan te merken, was gewoon top!

za 07 september 2019

Monique Filius-Hesbeens

prima, mooi gedresseerde borden, verse producten en zeker voldoende. Er was ruimte voor kleine details, een slaatje ipv warme groenten, dikke fritten ipv zoete aardappel fritten … dit bewijst een keuken met een prima chef. Ook de aanbeveling van de bakwijze van onze bavette was zeer terecht. Personeel zeer vriendelijk en attent. Er werd op de kleine dingetjes gelet wat tegenwoordig niet zo vanzelf sprekend meer is. Het was een zeer gezellige avondje uit, heerlijk "ouderwets"... lekker eten, attente vriendelijke bediening, mooi kader. Dus genieten met de grote G. …. Geen hapklare brokken met een veel te dure rekening.

do 29 augustus 2019