account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Den Baron

Brasserie Den Baron

Brasserie Den Baron is een nieuw begrip in St-Job-in-‘t-Goor! Geniet van een lekkere, gevarieerde kaart met een voortdurend wisselend suggestiebord. Je kan hier à la carte kiezen uit een klassieke Frans-Belgische keuken met enkele typische Vlaamse gerechten! Dat het personeel vele jaren horecaervaring heeft is dan ook te merken aan de service en de details op de borden.

Kom langs
Brasserie Den Baron verwelkomt u graag voor een ontbijt, een aperitief, lunch, diner in een ontspannend kader. De brasserie is gerenommeerd omwille van zijn kwaliteit en zijn gevarieerde menu’s bereid met dagverse producten.

Brasserie Den Baron is gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen. Een bezoekje meer dan waard!
  • Lipton steunt de horeca cadeaubonactie
  • Laadpaal auto
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Greta Ferket

Gezellig zaterdavondje in Den Baron! Het was veilig geörganiseerd, de ontvangst en bediening was heel aangenaam en vriendelijk en de gerechten waren super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

wo 23 september 2020

Karin Van den Bogaert

Lekker eten, Top service 👍

wo 23 september 2020

Ivo Vanhamme

Uitersttevreden👍👍👍

zo 20 september 2020

G.

Weeral zéér lekker gegeten in een gezellig kader, met correcte bediening. Een meerwaarde voor Sint-Job. Doe zo voort, en houd vol !!

do 17 september 2020