account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Den Baron

Brasserie Den Baron

Brasserie Den Baron is een nieuw begrip in St-Job-in-‘t-Goor! Geniet van een lekkere, gevarieerde kaart met een voortdurend wisselend suggestiebord. Je kan hier à la carte kiezen uit een klassieke Frans-Belgische keuken met enkele typische Vlaamse gerechten! Dat het personeel vele jaren horecaervaring heeft is dan ook te merken aan de service en de details op de borden.

Kom langs
Brasserie Den Baron verwelkomt u graag voor een ontbijt, een aperitief, lunch, diner in een ontspannend kader. De brasserie is gerenommeerd omwille van zijn kwaliteit en zijn gevarieerde menu’s bereid met dagverse producten.

Brasserie Den Baron is gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen. Een bezoekje meer dan waard!
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit St Job in 't Goor

Niet direct de klassieke keiken maar wel heel lekker

vr 21 februari 2020

Ilse van Krieken

Zoals altijd, was ook deze lunch weer voortreffelijk. Ik kom iedere keer weer graag terug.

do 30 januari 2020

Anita Ghersin

Zeer leuke en lekkere eerste kennismaking met den baron , komen zeker terug om de rest van de menu kaart uit te proberen

di 28 januari 2020

Luc Adams

Het was super ! Vroeger al eens geweest, maar dat viel tegen toen, maar met de nieuwe eigenaars is dat HELEMAAL anders. We gingen voor de Spareribs (wat meestal toch maar een gewoon gerecht is) en voor de Char Siu (wat je meestal nergens beter kan eten dan in chinatown in Antwerpen). Wat we geserveerd kregen was echt super: niet de klassieke spareribs uit de oven, maar een prachtig gemonteerd gerecht met heerlijk malse stukjes ribben, overgoten met een oosterse saus. De Char Siu was botermals en afgewerkt met een intense hoisinsaus. Daarbij nog een slaatje met gepekelde groenten .... heerlijk ! Wij hebben alvast een nieuw stam-adresje gevonden !

zo 26 januari 2020