account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Den Baron

Brasserie Den Baron

Brasserie Den Baron is een nieuw begrip in St-Job-in-‘t-Goor! Geniet van een lekkere, gevarieerde kaart met een voortdurend wisselend suggestiebord. Je kan hier à la carte kiezen uit een klassieke Frans-Belgische keuken met enkele typische Vlaamse gerechten! Dat het personeel vele jaren horecaervaring heeft is dan ook te merken aan de service en de details op de borden.

Kom langs
Brasserie Den Baron verwelkomt u graag voor een ontbijt, een aperitief, lunch, diner in een ontspannend kader. De brasserie is gerenommeerd omwille van zijn kwaliteit en zijn gevarieerde menu’s bereid met dagverse producten.

Brasserie Den Baron is gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen. Een bezoekje meer dan waard!
  • Laadpaal auto
  • Terrassen
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Franky Leemans

Heel lekker eten en vriendelijk personeel

do 11 november 2021

Stephanie Aerts

Het was gezellig en de bediening was top. Ze komen regelmatig vragen of je nog iets nodig hebt en waren zeer beleefd. Ze Hebben ook gezorgd dat we een goede plek hadden om met een kinderstoel aan tafel te zitten. Het eten was lekker en werd snel bezorgd aan tafel na de bestelling. Zeker een aanrader als je gezellig wil tafelen met familie of vrienden.

wo 03 november 2021

Kris Busschots

Top resto met correcte prijs/kwaliteit verhouding. Goede bediening en zeer sympathieke eigenares.

di 02 november 2021

Monique Filius-Hesbeens

we genoten van een heerlijke lunch zonder tijdsdruk dankzij corona. Elk gerecht was een streling voor het oog en het verdween heel smaakvol onder onze neus. Wij vroegen een slaatje, alles super vers, niks uit pottekes en daar werd zonder probleem voor gezorgd. We komen in april zeker terug, na onze overwintering in Spanje. Liever 1 x bij jullie dan 10 keer veel te dure hapklare brokken. Mijn voorgerecht was subliem, ook de combinatie van kaas en garnaal van mijn man was super lekker.

vr 29 oktober 2021