account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Fiston

Brasserie Fiston

Fiston, betekent zoveel als zoon, makker, copain… De naam verraadt dit al: familiale sfeer, gemoedelijk, een beetje thuiskomen en ondergedompeld worden in gezelligheid en lekker eten. Dit is hoe brasserie Fiston bij mij overkomt. Gastvrouw “Tatje” kan terugblikken op ervaring in de Refter, de Karmeliet en tot slot als m’n rechterhand in de zaal van “Zet’Joe”. Zij staat dan ook garant voor voor een heel stijlvolle maar ongedwongen bediening. Chef “Pierre” is een perfectionist pur sang, met oog voor details, gevoel voor smaak en culinaire perfectie. De uitbundigheid van Tatje in de zaal, de kennis van Pierre in de keuken, voor mij de ideale mix voor een top moment in “brasserie Fiston”. U zal net als ik kunnen en mogen genieten van hun werk. Geschreven door een (ex)collega van Pieter en Tatiana.
  • Gault&Millau
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Zedelgem

Kwaliteit en super service!

za 02 juli 2022

Marijke Maene

Heel lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Gezellig interieur. Zeker een aanrader!

do 30 juni 2022

Patrick Goossens

Al verschillende keren geweest, ook al veel vrienden naar dit adres gestuurd. Steeds unaniem, mooie porties, prima service, en vooral ook verzorgd personeel dat alert is.

zo 26 juni 2022

E.

Top zaak

za 25 juni 2022