account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Fiston

Brasserie Fiston

Fiston, betekent zoveel als zoon, makker, copain… De naam verraadt dit al: familiale sfeer, gemoedelijk, een beetje thuiskomen en ondergedompeld worden in gezelligheid en lekker eten. Dit is hoe brasserie Fiston bij mij overkomt. Gastvrouw “Tatje” kan terugblikken op ervaring in de Refter, de Karmeliet en tot slot als m’n rechterhand in de zaal van “Zet’Joe”. Zij staat dan ook garant voor voor een heel stijlvolle maar ongedwongen bediening. Chef “Pierre” is een perfectionist pur sang, met oog voor details, gevoel voor smaak en culinaire perfectie. De uitbundigheid van Tatje in de zaal, de kennis van Pierre in de keuken, voor mij de ideale mix voor een top moment in “brasserie Fiston”. U zal net als ik kunnen en mogen genieten van hun werk. Geschreven door een (ex)collega van Pieter en Tatiana.
  • Gault&Millau
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Vriendelijke bediening, zeer lekker, vlotte service, mooi kader, verrassing op het dessert voor de verjaardag van mijn zoon was super tof. Zoiets klein maakt het helemaal geslaagd.

za 04 december 2021

Do Van

Zonder uitzondering : steeds opnieuw het perfecte plaatje om een avond door te brengen met topbediening, super vriendelijk personeel en natuurlijk heel lekker eten aan correcte prijzen: een aanrader! Niet te vergeten een prachtig interieur met oog voor leuke eyecatchers . Makkelijk te bereiken met aanliggend een parking achter de zaak. 🔝👍♥️🥂

vr 03 december 2021

C.

Professionele bediening , prijs, kwaliteit uitstekend, en vooral aandacht voor dat kleine extraatje nl de verjaardag van een 84 jarige . Dank u hier voor.

zo 28 november 2021

Raf Vanbelleghem

Heel lekker en vriendelijk

za 27 november 2021