account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Het Visioen

Brasserie Het Visioen

Kom met ons meegenieten. Yehudi en Vincent bereiden graag avontuurlijke combinatie's. Mosselen met kokos en citroengras of tartaar van Belgisch wit blauw met wasabi en yuzu zijn maar enkele van de voorproefjes die we aanbieden. Naast een ruime bier en wijn selectie bieden we ook cocktails, gin tonic perfect serve en digestieven aan. Nofiandri en Shefqet vervullen hun rol hier glansrijk in. Laat ons je meenemen op reis door het oosten en de mediterrane streken of kom gewoon een drankje of een tapas gerecht nuttigen op ons zuiders gericht terras. We blijven in de zomer de ganse dag open. Tot binnenkort!
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Leen De Wael

Zoals altijd fijn om te tafelen in het Visioen, om zijn gastvrijheid, ongedwongen sfeer en heerlijk eten. De verhouding kwaliteit/prijs is perfect. We komen er graag.

di 23 november 2021

Inge Dubois

heerlijk eten! creatief, super vers, met veel liefde klaargemaakt. Vaak met een Oosterse toets. En naast dat alles: heel attente bediening met humor! We love it!

za 20 november 2021

W. uit Bree

Een beleving. Kwaliteit, service, gezelligheid, alles was er. Top!

do 11 november 2021

Kees Walenkamp

Heerlijk gegeten , aangename omgeving en vriendelijke bediening. Meer kan men niet wensen.

di 09 november 2021