account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Jolie

Brasserie Jolie

Wij nemen u mee op een culinaire reis, waar u verschillende smaken van de wereld kan proeven, eveneens serveren wij typisch Belgische en Franse gerechten. Maandelijks bieden wij een seizoensgebonden menu. Brasserie Jolie werkt met verse producten, verrassende suggesties en desserts op een exclusieve manier gebracht. We beschikken over een uitgebreide wijnkaart die voor elk gerecht én voor elke smaak een geschikte wijn biedt. Tot binnenkort!
  • € 25 - 50
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Zoals gewoonlijk steeds dat "ietsje meer" dat jullie brasserie onderscheid van andere.

zo 13 oktober 2019

P.

Zeer aangename ervaring. We kenden de brasserie niet maar we hadden er al positieve feedback over gehoord. Interieur is zeer mooi. Maar het belangrijkste is de service en het eten. Er heerst een zeer aangename sfeer, zeer vriendelijke en correcte bediening. Maar de kers op de taart is het eten. Het vlees was ronduit fantastisch. Zeer speciaal en lekker. De vis was ook perfect. Hier komen we zeker terug. Een echt aanrader als je eens gezellig en zeer lekker wil gaan eten.

di 08 oktober 2019

M.

Lang geleden niet zo goed meer gegeten ! Een aanrader

za 21 september 2019

Lucrèce Colman

Super! Een streling voor het oog en de mond! Alweer uitstekend!

ma 16 september 2019