account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Jolie

Brasserie Jolie

Wij nemen u mee op een culinaire reis, waar u verschillende smaken van de wereld kan proeven, eveneens serveren wij typisch Belgische en Franse gerechten. Maandelijks bieden wij een seizoensgebonden menu. Brasserie Jolie werkt met verse producten, verrassende suggesties en desserts op een exclusieve manier gebracht. We beschikken over een uitgebreide wijnkaart die voor elk gerecht én voor elke smaak een geschikte wijn biedt. Tot binnenkort!
  • € 25 - 50
  • Terrassen
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Heerlijk gegeten

ma 09 mei 2022

M.

Jullie communicatie met klanten is een sterke kant. We zijn doof en jullie waren flexibel in het aankijken bijvoorbeeld voor het liplezen. We hebben genoten van het kunnen relaxen en jullie eten/wijn. We komen zeker terug als we vaker gaan werken in Gent (komen uit Nederland). Succes verder!

ma 02 mei 2022

F.

Het eten was super. We hadden een "filet mognon" genomen en het was een heel lekker stukje vlees...Super! En de vriendelijkheid van de bediening was nog eens een kersje op de taart. Jullie zijn goed bezig, doe zo voort!

zo 01 mei 2022

K. uit Berlare

Eten : Innovatief - creatief - zeer lekker Bediening: tot in de puntjes verzorgd en zeer vriendelijk. Soms iets langer moeten wachten omdat er maar 1 persoon was die gans de zaal moest bedienen + onthaal + apero + borden op- en afruimen. Maar een dikke pluim want zeer professioneel! 👌

vr 22 april 2022