account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Le Nord

Brasserie Le Nord

PASSIE EN LEKKER ETEN

Passie voor elkaar en voor ècht lekker eten. Eten waar je van geniet in een mooie omgeving met goede service. Een avond uit eten is niet alleen genieten van een mooi opgemaakt bord of van een bijpassend wijnarrangement, het is zoveel meer dan dat. Voor Grégory Nicole is het een ‘way of life’.
  • Party
  • Culinair
  • Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Elbert Koh

Vriendelijke, vlotte en keurige bediening en service. Mooie, smaakvolle en gevarieerde gerechten. Kwaliteit en prijs is uitstekend. Ons gezelschap van 19 personen waren zeer dik tevreden en lovend over de heerlijke Franse keuken van Brasserie Le Nord !! Merci

do 12 maart 2020

Loes Dekkers

Samen met mijn vriendin geluncht. Mooi en prettig ingericht restaurant. Meer dan verrukkelijk gegeten. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Creatieve kok. Beslist geen standaardkaart die je overal tegenkomt. Wij komen zeker terug.

wo 11 maart 2020

Gerwin Van Olst

Heerlijk gegeten en een fijne sfeer. Eigenlijk een hoog niveau voor een vriendelijke prijs. Zeer bedankt en graag tot een volgende keer.

do 05 maart 2020

M.

We hebben heerlijk geluncht bij Le Nord. Aangezien we druk in gesprek waren duurde het even voordat we klaar waren om te bestellen, maar dat was geen enkel probleem. We kregen alle tijd en werden ontzettend vriendelijk bediend.

za 15 februari 2020