account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Le Nord

Brasserie Le Nord

PASSIE EN LEKKER ETEN

Passie voor elkaar en voor ècht lekker eten. Eten waar je van geniet in een mooie omgeving met goede service. Een avond uit eten is niet alleen genieten van een mooi opgemaakt bord of van een bijpassend wijnarrangement, het is zoveel meer dan dat. Voor Grégory Nicole is het een ‘way of life’.
  • Party
  • Culinair
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anna Marie Egbers

Genoten van een geweldig 5 gangen menu. Verrassende gerechten! Ontzettende fijne bediening! We kregen zelfs de ingrediënten voor de tonijn pizza die wij beslist thuis proberen te evenaren. Al met al een zeer geslaagde gezellige avond.

zo 27 september 2020

A. uit Soest

Heerlijk gegeten. Restaurant is goed aangepast aan de geldende corona regels. Wijn was ook voortreffelijk. Kortom het was weer een geweldig avondje uit.

za 26 september 2020

johan vanvulpen

Heerlijk gegeten en een goede bediening. Deze mensen weten waar ze het over hebben. Ga hier zeker vaker naar toe. Echt een aanrader.

za 12 september 2020

Céline Wubbolt

Heerlijke avond gehad waarbij we hebben genoten van het 5 gangen verrassingsmenu. De gerechten zaten vol verrassingen en was bovendien heerlijk. Daarnaast was de bediening top en niet al te stijf. Ik kom zeker terug!

zo 06 september 2020