account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Ome Jan

Brasserie Ome Jan

Op 6 juni 2016 hebben wij, Jan en Monique Meurs samen met ons team Brasserie Ome Jan in Oisterwijk geopend. Deze nieuwe uitdaging is ons op het lijf geschreven. Wij gaan voor gastvrijheid, kwaliteit en puurheid. Een sfeer- en smaakvolle Brasserie met een eigentijdse, geheel vernieuwde inrichting als een perfecte gastronomische aanvulling in bruisend Oisterwijk.

De menukaart bevat gerechten die met eerlijke en gezonde ingrediënten steeds vers worden bereid en met de seizoenen wisselen.

Of het nu gaat om een verwennerij rond koffietijd of een overheerlijke, verantwoorde gezonde maaltijd met meerdere gangen of zakelijke lunch: we hebben het allemaal in huis. Er is keus uit vlees, vis en vegetarisch. Zowel een uitgebreid menu als een snelle hap is mogelijk. En natuurlijk voor de jongsten een keus uit kindermenu’s. En dat alles tegen betaalbare prijzen!

Brasserie Ome Jan is idyllisch gelegen in de groene oase van het pittoreske Oisterwijk, een gezellige Brabantse ambiance tegen een prachtig beschut ven met zijn windstille gladde water. Je waant je er even helemaal los van alledaagse beslommeringen om te kunnen genieten van een feestelijk diner met familie, gezellig met vrienden of romantisch tafelen met z’n twee.

Honden zijn welkom op het terras.

Het voelt als thuiskomen! Wij heten u hartelijk welkom!

Jan en Monique Meurs en team.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Frans/Belgisch
  • Terras
  • € 0 - 25
koop cadeaubon