account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oregano Brasschaat

Oregano Brasschaat

Lekker Italiaans

Gezellig en lekker Italiaans tafelen doe je Bij Brasserie Oregano.
Wij staan voor een lekkere, pure Italiaanse keuken met dagverse ingrediënten, bereid door echte Italiaanse koks. Dankzij onze centrale ligging in het centrum van Brasschaat, is het de ideale uitvalsbasis voor al wie een gezellige uitstap wil doen. Je kan hier steeds even pauzeren en je laten verwennen tijdens een leuk dagje shoppen in Brasschaat. Ook voor wie na een fikse wandeling in het park of een gezellig bezoek aan aan een van de monumenten in onze gemeente toe is aan iets lekkers, is bij restaurant Oregano zeker op het juiste adres. Bij ons kan je bovendien steeds genieten van een hartelijke ontvangst, lekker eten en verse zelfgemaakte gelato of ‘crème-glacé’.

Voor zij die graag thuis genieten van onze Pizza’s, Pasta’s of andere gerechten, bij Oregano kan je ook steeds jouw favoriete Italiaanse gerecht afhalen.

De BuurtBrasserie Oregano is centraal gelegen in het midden van de bruisende winkelstraat in hartje Brasschaat. Dus ben je op zoek naar een gezellige uitvalsbasis voor een avondje uit of wil je lekker uitrusten na een dagje shoppen of stevige wandeling in een van de Parken… breng dan zeker een bezoekje aan ons gezellige etablissement!