account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Oud Sempst

Brasserie Oud Sempst

In hartje Zemst, gelegen langs de Brusselsesteenweg, vind je Brasserie Oud Sempst. Een charmante brasserie waar de muziek zacht staat en de kaart vriendelijk is voor uw beurs.

Kom gerust langs voor een verfrissing op het zonnige terras of een dampend soepje in de knusse orangerie. Maar het kan ook uitgebreider met een van onze verse gerechten, vergezeld van een goed glas wijn. Wat u ook kiest, u bent hoe dan ook welkom. Breng de kindjes mee, als het mooi weer is spelen die naar hartelust in de tuin.

Tot binnenkort!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Edwin Vanhove

perfect zoals altijd zeer vriendelijk

za 12 oktober 2019

A. uit Weerde

Alles was prima in orde : Prijs/kwaliteit van het eten en vriendelijke service .

do 03 oktober 2019

V.

De wokgerechten waren een beetje te pikant. Dit wou moeten vermeld worden bij bestelling. Het was erg warm in het restaurant, een beetje verluchting zou aangenaam zijn

ma 30 september 2019

Nadia De wilde

op 7 september zijn wij met ons gezin komen eten bij Oud Sempst. Er werd rekening gehouden met onze vraag voor plaats voor een kinderwagen. De bediening wad super vriendelijk en het eten was heerlijk. Wij komen beslist nog een keertje terug. Misschien nog een kleine tip. Wij hadden de vraag gesteld of er iets gedaan wordt rond jarigen. Daar hebben we geen antwoord op gekregen. Wij verwachten geen gratis eten maar gratis drankje zou toch wel tof zijn. Maar al bij al zijn wij erg tervreden met ons bezoen aan jullie zaak.

za 07 september 2019