account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Paal 26

Brasserie Paal 26

Brasserie Paal26 is gekend als een trendy brasserie met enkele belangrijke troeven voor zowel zakenlui als gezinnen: directe ligging aan het E313-E314 knooppunt van Lummen, ruime parking voor de deur, aparte seminarie- en feestzaal, gratis draadloos internet en een prachtig zomerterras met speelweide. Bij ons kan je terecht voor zowel een alledaagse snack als een gastronomisch menu.
  • Afhalen
  • Laadpaal auto
  • Valentijnspecial
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Het eten was lekker, de bediening zeer vriendelijk. Verder werd er - zelfs 1 dag voor de verplichte sluiting - zeer goed omgegaan met de Covid voorzorgsmaatregelen. Dat cafe's moeten sluiten kan ik nog begrijpen. Maar dat restaurants - waar zeer omzichtig wordt omgegaan met de maatregelen - verplicht moeten sluiten kan ik niet begrijpen.

zo 18 oktober 2020

Bart Willems

Ook in deze moeilijke tijden is er steeds een plek waar je op niveau kan blijven eten. Jammer dat het komende maand niet meer mogelijk gaat zijn. Even volhouden!

zo 11 oktober 2020

Inge Dekort

We hadden een veilige, corona-proof avondje bij jullie. het eten was heel lekker en met de leuke en correcte bediening was onze avond super!

vr 09 oktober 2020

H. uit Veldegem

Heel lekkere salade Normandië en maison ! Ruime porties. Top

ma 05 oktober 2020