account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Pakhuis

Brasserie Pakhuis

Via een sfeervol steegje tussen de torens van Gent komt u binnen in de karaktervolle Brasserie Pakhuis. U wordt er meteen overweldigd door de enorme ruimte die de sfeer ademt van de voormalige opslagplaats. De Portugese architect Pinto bezorgde het pand een warme gloed. Een unieke combinatie van een 600 m2 grote opslagruimte en speciaal ontworpen interieurelementen: dat is wat het pakhuis onderscheidt van de rest.

Maar niet enkel het interieur is een troef van het Pakhuis. Naast een kraakverse en hedendaags getinte Frans-Italiaanse brasseriekeuken verzorgt het Pakhuis ook de meest royale oester- en zeevruchtenschotels. Dit alles kan vergezeld worden door een Franse klassieker of een glaasje schitterende wereldwijn.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Gent-Mariakerke

Kwaliteit voor een eerlijke prijs!

wo 22 januari 2020

S. uit Kessel-Lo

Toffe locatie, fijne sfeer, lekker eten! Dit wordt alleen overtroffen door de vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel. Topservice!

ma 20 januari 2020

Siegfried Baeten

Fantastisch kader, zeer lekker eten en een enorm vlotte bediening, kortom alles voor een geslaagd avondje uit eten 👍👍👍👏👏

za 18 januari 2020

Farah De Smet

Het was een uitstekende ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar.

za 18 januari 2020