account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Pakhuis

Brasserie Pakhuis

Via een sfeervol steegje tussen de torens van Gent komt u binnen in de karaktervolle Brasserie Pakhuis. U wordt er meteen overweldigd door de enorme ruimte die de sfeer ademt van de voormalige opslagplaats. De Portugese architect Pinto bezorgde het pand een warme gloed. Een unieke combinatie van een 600 m2 grote opslagruimte en speciaal ontworpen interieurelementen: dat is wat het pakhuis onderscheidt van de rest.

Maar niet enkel het interieur is een troef van het Pakhuis. Naast een kraakverse en hedendaags getinte Frans-Italiaanse brasseriekeuken verzorgt het Pakhuis ook de meest royale oester- en zeevruchtenschotels. Dit alles kan vergezeld worden door een Franse klassieker of een glaasje schitterende wereldwijn.
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Zelzate

Fantastic place for dining. Atmosphere is awesome. This place is huge. The service is very kind and fun. The dishes are over the top amazing and the portions are perfect.

za 22 september 2018

Thomas Lamers

Zeer goede service en lekker eten in een no nonsens stijl. Ook de mogelijkheid om wijn per glas te bestellen is een meerwaarde. Deze brasserie is een vast adresje voor ons.

ma 17 september 2018

M. uit Meise

Alles tiptop on orde in een prachtig interieur

do 13 september 2018

B. uit Gent

Vriendelijke, vlotte bediening. Lunch is prijs, kwaliteit dik in orde.

di 11 september 2018