account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Puur

Puur

Welkom bij Brasserie Puur

Smaakvolle, pure gerechten in een eigentijds jasje. Dat is waar het bij Brasserie Puur om draait. Chef-kok/eigenaar Mark van Loon en zijn team combineren in het knusse etablissement lekker eten van uitstekende kwaliteit met Bourgondische gastvrijheid.

Daarbij leunt de brasserie op de jarenervaring van chef-kok Mark van Loon. Op twaalfjarige leeftijd proefde hij op de KTS in Oudenbosch voor het eerst van de culinaire wereld. Dat smaakte naar meer! De opleiding tot restaurant-kok (op het Cingel College in Breda) volgde, waarna Mark zich specialiseerde in de koude keuken, de warme keuken en de patisserie.

Na vijftien jaar ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde restaurants in Nederland, opende hij in september 2007 Brasserie Puur. Een traditionele high tea, eigentijdse lunchgerechten, overheerlijk huisgemaakt gebak, een keur aan koffiespecialiteiten, Bourgondisch diner tot een vrijdagborrel met collega’s en vrienden (iedere eerste vrijdag van de maand). Kom zelf eens genieten van alle heerlijke smaken en stijlen die Brasserie Puur te bieden heeft!

Lekker Puur!

Verse ingrediënten/streekproducten en onvervalste smaken staan centraal in de keuken van Brasserie Puur. Het uitgangspunt is simpel: puur is lekker! Chef-kok Mark van Loon kookt vanuit een traditionele basis, maar combineert die kennis met wereldse gerechten en kookstijlen. Alles om u te laten genieten van heerlijke, verrassende gerechten.

Lunch, diner maar ook een uitgebreide Engelse high tea of gewoon een gezellig kopje koffie. U schuift ervoor aan tafel bij Brasserie Puur.

De eetgelegenheid opende in 2007 haar deuren aan de Kaaistraat 19 in Steenbergen. In 2010 werd het naastgelegen monumentale pand De Oude Stempel aangekocht. De brasserie kreeg er hierdoor een uitgebreid terras én een Bourgondische grandcafé bij. In De Oude Stempel kan men tegenwoordig genieten van een trendy kookstudio en restaurant.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sjaan De Ron

3x menu september en 1x a la carte, was heerlijk, vriendelijke bediening, goede service!

za 05 september 2020

Daantje Van Acker

Mogen genieten Van Merbel passie én zorg bereide gerechten, rekening houdend met allergenen Zeer zorgvuldig en vriendelijk uitgeserveerd Edwin & Daantje

zo 19 juli 2020

T.

Super fijn om weer veilig voor het eerst weer uit eten te gaan! Eten was lekker! Service was goed! Komen zeker nog een keer!

do 04 juni 2020

J.

Altijd goede kwaliteit en vriendelijke bediening!

zo 08 maart 2020