accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Brasserie St-Jean

Contact

Bij brasserie St-Jean kan je in de schaduw van majestueuze bomen genieten van de meer verfijnde brasseriekeuken, en dit met zicht op de vijvers van het Zoet Water. De kinderen kunnen zich ondertussen amuseren in de vernieuwde speeltuin. Voor de killere zomeravonden biedt de binnenopenhaard de nodige warmte. Zowel families, koppels als zakenlui vinden hier hun gading, mede door dat men kan beschikken over polyvalente zalen voor feesten en seminaries.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10Kwaliteit
  • 8.8/10Service
  • 8.7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

aangename sfeer , vlotte en correcte bediening , zeer lekker gegeten , democratische prijzen

zo 07 augustus 2022

Sonia Dekoninck

Alles was prima in orde hegg tv eten was lekker zoals altijd super

za 30 juli 2022

Tim De Beuselinck

Vriendelijke, snelle en professionele bediening, en alles gebeurt met de glimlach! Overheerlijke schotels, ruime porties en een redelijke prijs. Sfeervol interieur en een gezellig terras mét netjes onderhouden speeltuin, en dat vlak naast de Zoete Waters en Heverleebos. Mijn verjaardagslunch met de familie was een succes en iedereen liet zich lovend uit over St-Jean. Complimenten aan het hele team! (P.S. het was niet mijn eerste bezoekje en ook de vorige keren was m'n tevredenheid een volledige 100%, jullie doen dat TOP!)

za 30 juli 2022

F. uit Leuven

Heel mooie locatie, fijne service en lekker gegeten. Ook aan te raden voor gezelschappen met kinderen.

za 23 juli 2022