account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie St-Jean

Brasserie St-Jean

Bij brasserie St-Jean kan je in de schaduw van majestueuze bomen genieten van de meer verfijnde brasseriekeuken, en dit met zicht op de vijvers van het Zoet Water. De kinderen kunnen zich ondertussen amuseren in de vernieuwde speeltuin. Voor de killere zomeravonden biedt de binnenopenhaard de nodige warmte. Zowel families, koppels als zakenlui vinden hier hun gading, mede door dat men kan beschikken over polyvalente zalen voor feesten en seminaries.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Guy Lauwereys

Heel lekker eten in een mooie omgeving en een fijne bediening.

zo 12 januari 2020

Yvonne Lambrechts

Ik kreeg een leuke verassing voor mijn verjaardag, vuurwerk en een bolletje ijs, en daar was ik super blij mee, dankjewel!

ma 06 januari 2020

N. uit Kessel-Lo

Alleen vonden we de opgestapelde stoelen en tafels in onze zaal wel niet gepast. Was enige minpunt. Hadden achter gordijn geplaatst kunnen zijn. Groetjes

wo 01 januari 2020

Maria Wouters-Abts

Aangenaam gezellig interieur met vriendelijk personeel die voor een snelle bediening zorgen. De schotels zijn met lekkere en kwaliteitsvolle ingrediënten door een zeer goede kok klaargemaakt. Sauzen waren ook zeer lekker. Een aanrader!

wo 01 januari 2020