account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Staverden

Brasserie Staverden

In de 17e eeuwse kasteeltuinen van Landgoed Staverden ligt Brasserie Staverden.

De Brasserie bestaat uit twee aaneengeschakelde ruimtes; de Serre en de Orangerie. Sinds april 2009 een bijzondere plek om een lunch, High Tea of diner te nuttigen.

Brasserie Staverden is een unieke locatie in Nederland. Onder andere door haar bijzondere ligging midden in de kasteeltuinen van Staverden. Maar ook de inrichting is bijzonder. Het is een combinatie van modern en klassiek. De Brasserie beschikt over een groot (verwarmd) terras. Hier kunt u heerlijk genieten van de schitterende tuinen en bosrijke omgeving. Tevens zijn er diverse wandelroutes in de nabije omgeving en u kunt onze eigen moestuin en kruidenkas bezichtigen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ron Van Scherpenzeel

Op een erg rustige avond werden we hartelijk verwelkomd. Een heerlijk smakende amuse maakte het begin bijzonder. Er werd veel aandacht aan ons geschonken prima eten geserveerd ook de wijn werd goed geadviseerd. Heerlijke avond.

vr 28 december 2018

Reina Rijs

Ontvangst was allerhartelijkst en het personeel is oplettend en staat direct voor je klaar. De sfeer is heel relaxt , je voelt je er thuis en het eten is smakelijk.

wo 26 december 2018

Jon van den Deijssel

In september hebben wij ons trouwfeest gevierd op Staverden. Het was geweldig. Van een vriendin hadden we voor ons trouwen een kadobon gekregen voor een Afternoon Tea. De Afternoon Tea was gisteren en was, net als ons feest fantastisch. Heerlijke hapjes en lieve mensen in de bediening. In 1 woord: TOP! Grt, John.

zo 25 november 2018

Janine Kriger

Met een groep van 13 onze 25 jarige huwelijksdag gevierd bij jullie. Een kado om live muziek te krijgen tijdens de borrel buiten. Later, binnen, verder genoten van fantastisch eten. Keurige bediening. We genieten nog een poos na vrees ik. Dank!!!

zo 11 november 2018