account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Staverden

Brasserie Staverden

In de 17e eeuwse kasteeltuinen van Landgoed Staverden ligt Brasserie Staverden.

De Brasserie bestaat uit twee aaneengeschakelde ruimtes; de Serre en de Orangerie. Sinds april 2009 een bijzondere plek om een lunch, High Tea of diner te nuttigen.

Brasserie Staverden is een unieke locatie in Nederland. Onder andere door haar bijzondere ligging midden in de kasteeltuinen van Staverden. Maar ook de inrichting is bijzonder. Het is een combinatie van modern en klassiek. De Brasserie beschikt over een groot (verwarmd) terras. Hier kunt u heerlijk genieten van de schitterende tuinen en bosrijke omgeving. Tevens zijn er diverse wandelroutes in de nabije omgeving en u kunt onze eigen moestuin en kruidenkas bezichtigen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Daphne Christ

Wij hadden de hIgh wine gereserveerd en wij waren aangenaam verrast, heerlijke wijnen en zalig eten!

za 23 maart 2019

Jon van den Deijssel

Wat een heerlijke locatie, lunch, borreltje of een huwelijksreceptie, we blijven terug komen. De medewerkers zijn vriendelijk, open en klantgericht. In 1 woord: UITSTEKEND.

zo 24 februari 2019

M. uit Swifterbant

Valentijnsdiner was erg goed. Tataar perfect op temperatuur. Ossehaas aan tafel uitgeserveerd, was ook heerlijk. Cheesecake was lekker. Porties in juiste verhouding. Aardige bediening, weten wat gastheerschap is.

do 14 februari 2019

Ron Van Scherpenzeel

Op een erg rustige avond werden we hartelijk verwelkomd. Een heerlijk smakende amuse maakte het begin bijzonder. Er werd veel aandacht aan ons geschonken prima eten geserveerd ook de wijn werd goed geadviseerd. Heerlijke avond.

vr 28 december 2018