account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Staverden

Brasserie Staverden

In de 17e eeuwse kasteeltuinen van Landgoed Staverden ligt Brasserie Staverden.

De Brasserie bestaat uit twee aaneengeschakelde ruimtes; de Serre en de Orangerie. Sinds april 2009 een bijzondere plek om een lunch, High Tea of diner te nuttigen.

Brasserie Staverden is een unieke locatie in Nederland. Onder andere door haar bijzondere ligging midden in de kasteeltuinen van Staverden. Maar ook de inrichting is bijzonder. Het is een combinatie van modern en klassiek. De Brasserie beschikt over een groot (verwarmd) terras. Hier kunt u heerlijk genieten van de schitterende tuinen en bosrijke omgeving. Tevens zijn er diverse wandelroutes in de nabije omgeving en u kunt onze eigen moestuin en kruidenkas bezichtigen.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Fantastische plek, heerlijk eten. Personeel is erg vriendelijk.

do 02 juli 2020

S.

Goed gegeten, vriendelijke bediening, heerlijke avond

zo 28 juni 2020

M.

We hebben gedineerd met 7 en geluncht met 10 mensen ter ere van ons 40 jarig huwelijksfeesten. Het was heel goed om dat bij jullie op het terras te vieren. Een zoon die ook veel in de horeca werkt zei: beter tref je het niet! Een compliment van een kenner. Een heerlijke plek om naar terug te gaan. Van harte aanbevolen.

vr 26 juni 2020

Carolien van Veen

We hebben hier onze bruiloft gevierd, ontzettend romantisch met een fantástisch uitgebreid diner. Fijne setting en top bediening. Daarnaast gaan we er zo’n twee keer per jaar uit eten. We komen zelf uit de horeca, en kijken best met een wat kritischer oog naar alles als we ergens gaan dineren, maar hier worden we bij elk bezoek weer ontzettend verrast. Qua kwaliteit en design wat er op je bord ligt, maar ook qua service. Altijd weer een verrassing van het huis, extra prosecco, een lekkere amuse.. Echt persoonlijk, en top geregeld. Liever 1 keer per jaar hier dineren dan 50 keer elders. Alles is geweldig!

vr 26 juni 2020