account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Staverden

Brasserie Staverden

In de 17e eeuwse kasteeltuinen van Landgoed Staverden ligt Brasserie Staverden.

De Brasserie bestaat uit twee aaneengeschakelde ruimtes; de Serre en de Orangerie. Sinds april 2009 een bijzondere plek om een lunch, High Tea of diner te nuttigen.

Brasserie Staverden is een unieke locatie in Nederland. Onder andere door haar bijzondere ligging midden in de kasteeltuinen van Staverden. Maar ook de inrichting is bijzonder. Het is een combinatie van modern en klassiek. De Brasserie beschikt over een groot (verwarmd) terras. Hier kunt u heerlijk genieten van de schitterende tuinen en bosrijke omgeving. Tevens zijn er diverse wandelroutes in de nabije omgeving en u kunt onze eigen moestuin en kruidenkas bezichtigen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Dank voor de fijne beleving

vr 07 februari 2020

Anoniem Bos

We hebben een voortreffelijke avond gehad. Heerlijk gegeten in een gezellige Kerstsfeer, de bediening was geweldig. Top !!

wo 25 december 2019

Angelique Kooij-wiegers

Het was héél rustig in het restaurant (lees; we waren de enige) maar we voelden ons zéér welkom en er werd totaal niet gehaast of gejaagd. We hebben heerlijk bij de openhaard uitgebreid gegeten wat allemaal even lekker was! Prachtige locatie, zeer aardig personeel en voortreffelijk eten

wo 11 december 2019

M.

De Staverden lunch was heerlijk!

wo 30 oktober 2019