account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Sublime

Brasserie Sublime

Brasserie Sublime is één uit de duizend: een ontdekking die je niet zomaar geheim zal kunnen houden voor vrienden, familie en collega’s. De brasserie, die gestart is in maart 2022, is een zeldzame parel in het hart van het pittoreske Rumbeke. Proef, beleef, geniet! Goesting en passie: dat zijn de twee belangrijkste verhaallijnen in het relaas van Luc en Gwendoline. Het vak moet je chef Luc niet meer leren, want na zijn opleiding in Ter Groene Poorte in Brugge verdiende hij zijn strepen in verschillende horecazaken in en rond het Roeselaarse. Dit samen met zijn vrouw Gwendoline. De ervaren gastvrouw en de chef doen er alles aan om jou en je gezelschap (culinair) in de watten te leggen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Het was super lekker. De porties zijn ruim voldoende. Leuke nieuwe brasserie, je zal ons nog terug zien. Dankjewel voor de mooie avond. H& N.

za 14 mei 2022

P. uit Roeselare

Eerlijke brasseriekeuken. Gezellige drukte. Mooie omgeving.

vr 13 mei 2022

Stefaan Lapere

vlotte bediening/ heel vriendelijk personeel, kok kwam vragen of het lekker was. Zaakvoerster kwam ook onze mening vragen.

za 07 mei 2022

Jurgen De Ruyver

Heerlijk getafeld in een fijne omgeving met vriendelijke bediening!! Top-adresje!!

zo 24 april 2022