account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie The Thrill

Brasserie The Thrill

Een huiselijke sfeer. Daar gaat het om in Brasserie-restaurant The Thrill. Het concept is opgebouwd rond een grote grillhaard die met de fijnste houtsoorten wordt gestookt. Door de centrale plaats van de grillhaard krijgt elke gast meteen een huiselijk gevoel, opgewekt door de warme gloed van het vuur en de heerlijke geuren van de vleesgerechten die erop worden bereid. Daarvoor maken chef Rik Vandersanden en zijn team gebruik van kwalitatieve vleesproducten zoals US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet. De inrichting is huiselijk eenvoudig met warme tinten en houten tafels. Allesbehalve stijf en niet blasé.

De keuken van The Thrill is gebaseerd op diep respect voor het product. Dat komt niet alleen tot uiting in de hoofdgerechten. Hierin staat het aanbod vanop de grill uiteraard centraal. Maar ook in de nevengerechten komt dit terug: handgesneden frieten, verse béarnaise- en andere sauzen, huisgemaakte mayonaise en verrassende seizoensalades.
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N. uit Hasselt

Een top aanrader voor vlees(grill)liefhebbers. Zeer gezellig en warm interieur. Een prima prijs/qualiteitverhouding. Vriendelijk personeel.

za 22 september 2018

Freddy Indekeu

Elk jaar de kreeftenmenu, telkens anders, in een woord : HEERLIJK !

wo 15 augustus 2018

B. uit Zolder

Wat een fijne avond ! Het eten was heerlijk, vooral het voorgerecht van kreeft met meloen was een culinaire ontdekking. De bediening was vlot en heel relaxed ! Prijs/kwaliteit een toppertje !

vr 10 augustus 2018

G. uit Hoeselt

Ik vond het weer zeer goed zoals altijd.

za 28 juli 2018