account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie The Thrill

Brasserie The Thrill

Een huiselijke sfeer. Daar gaat het om in Brasserie-restaurant The Thrill. Het concept is opgebouwd rond een grote grillhaard die met de fijnste houtsoorten wordt gestookt. Door de centrale plaats van de grillhaard krijgt elke gast meteen een huiselijk gevoel, opgewekt door de warme gloed van het vuur en de heerlijke geuren van de vleesgerechten die erop worden bereid. Daarvoor maken chef Rik Vandersanden en zijn team gebruik van kwalitatieve vleesproducten zoals US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet. De inrichting is huiselijk eenvoudig met warme tinten en houten tafels. Allesbehalve stijf en niet blasé.

De keuken van The Thrill is gebaseerd op diep respect voor het product. Dat komt niet alleen tot uiting in de hoofdgerechten. Hierin staat het aanbod vanop de grill uiteraard centraal. Maar ook in de nevengerechten komt dit terug: handgesneden frieten, verse béarnaise- en andere sauzen, huisgemaakte mayonaise en verrassende seizoensalades.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mia Valvekens

Het was een heerlijke lunch , We appreciëren geweldig dat we in een gemoedelijke sfeer konden genieten .

vr 21 februari 2020

R. uit Genk

Mooie gezellige zaak, aangename sfeer. Eten zoals altijd heel lekker. Vriendelijke bediening en de chef komt u persoonlijk begroeten. Top restaurant!

za 18 januari 2020

Eugène Donné

Personeel zeer kundig en vriendelijk, zonder overdreven gedoe.. keuken uitmuntend...! Kortom een sfeervolle avond, heerlijk gegeten in een ongedwongen en gezellig kader!! Dik verdiende 10...

vr 06 december 2019

Charly Sterckx

Zoals altijd was het weer genieten bij jullie! Tot snel!

zo 17 november 2019