account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie The Thrill

Brasserie The Thrill

Een huiselijke sfeer. Daar gaat het om in Brasserie-restaurant The Thrill. Het concept is opgebouwd rond een grote grillhaard die met de fijnste houtsoorten wordt gestookt. Door de centrale plaats van de grillhaard krijgt elke gast meteen een huiselijk gevoel, opgewekt door de warme gloed van het vuur en de heerlijke geuren van de vleesgerechten die erop worden bereid. Daarvoor maken chef Rik Vandersanden en zijn team gebruik van kwalitatieve vleesproducten zoals US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet. De inrichting is huiselijk eenvoudig met warme tinten en houten tafels. Allesbehalve stijf en niet blasé.

De keuken van The Thrill is gebaseerd op diep respect voor het product. Dat komt niet alleen tot uiting in de hoofdgerechten. Hierin staat het aanbod vanop de grill uiteraard centraal. Maar ook in de nevengerechten komt dit terug: handgesneden frieten, verse béarnaise- en andere sauzen, huisgemaakte mayonaise en verrassende seizoensalades.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Lekker eten, leuke bediening, alles voor een mooie avond.

za 19 september 2020

John Rosseel

We kregen de tafel vlakbij de chef aan de BBQ. Leuk om af en toe een babbel te doen met de Chef. Tijdens het snijden van het vlees zagen we al dat het om kwaliteit ging. Personeel was top. Echte aanrader om een goede kwaliteit steaks te eten. Spijtig dat we niet in de buurt wonen. John en Tiny

za 19 september 2020

Werner en Hilde Vanhie Borms

De ingrediënten van de dagelijkse menu waren van uitstekende kwaliteit en zeer smaakvol. Het viel bovendien op dat de bediening erg attent was en ruimschoots de tijd nam om in te gaan op een vraag om uitleg. Voor herhaling meer dan vatbaar.

vr 18 september 2020

T. uit Hasselt

IN één woord, geweldig! Vlotte service met een glimlach en super lekker eten!

za 12 september 2020