accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Brasserie The Thrill

Contact

Een huiselijke sfeer. Daar gaat het om in Brasserie-restaurant The Thrill. Het concept is opgebouwd rond een grote grillhaard die met de fijnste houtsoorten wordt gestookt. Door de centrale plaats van de grillhaard krijgt elke gast meteen een huiselijk gevoel, opgewekt door de warme gloed van het vuur en de heerlijke geuren van de vleesgerechten die erop worden bereid. Daarvoor maken chef Rik Vandersanden en zijn team gebruik van kwalitatieve vleesproducten zoals US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet. De inrichting is huiselijk eenvoudig met warme tinten en houten tafels. Allesbehalve stijf en niet blasé.

De keuken van The Thrill is gebaseerd op diep respect voor het product. Dat komt niet alleen tot uiting in de hoofdgerechten. Hierin staat het aanbod vanop de grill uiteraard centraal. Maar ook in de nevengerechten komt dit terug: handgesneden frieten, verse béarnaise- en andere sauzen, huisgemaakte mayonaise en verrassende seizoensalades.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Lekkere eerlijke gerechten!

do 23 maart 2023

Ronny Beuten

De tartaar was uitmuntend. De menu ook. Wij komen zeker terug.

vr 17 maart 2023

Erik Buttgereit

Een echte aanrader, zeer lekker gegeten en een TOP ontvangst en bediening. Eigenlijk een avondje uit eten zoals het hoort te zijn.

zo 19 februari 2023

Chris Ruyters

Corona en inflatie ten spijt, Leidde ons niet tot overbodige nijd, Chef Rik(i) en staf gaf het helemaal de juiste draai Kortom, het was meer dan een taske koffie met een stukje "Limburgse vlaai"....

zo 19 februari 2023