account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie The Thrill

Brasserie The Thrill

Een huiselijke sfeer. Daar gaat het om in Brasserie-restaurant The Thrill. Het concept is opgebouwd rond een grote grillhaard die met de fijnste houtsoorten wordt gestookt. Door de centrale plaats van de grillhaard krijgt elke gast meteen een huiselijk gevoel, opgewekt door de warme gloed van het vuur en de heerlijke geuren van de vleesgerechten die erop worden bereid. Daarvoor maken chef Rik Vandersanden en zijn team gebruik van kwalitatieve vleesproducten zoals US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet. De inrichting is huiselijk eenvoudig met warme tinten en houten tafels. Allesbehalve stijf en niet blasé.

De keuken van The Thrill is gebaseerd op diep respect voor het product. Dat komt niet alleen tot uiting in de hoofdgerechten. Hierin staat het aanbod vanop de grill uiteraard centraal. Maar ook in de nevengerechten komt dit terug: handgesneden frieten, verse béarnaise- en andere sauzen, huisgemaakte mayonaise en verrassende seizoensalades.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dries Paesen

Heel lekker, vriendelijke bediening, gaan zeker nog eens terug

vr 10 juli 2020

Bernd Daelmans

Zeer lekker gegeten! Op en top Belgische keuken: steak met steppegras en frietjes, frisse salade en assortiment sausjes. Beste bearnaise van omstreken!! Wijnkaart ook dik in orde! Op naar volgende keer...

za 04 juli 2020

C. uit Genk

Het eten was top, service was ook top.

za 27 juni 2020

L. uit Geraardsbergen

Zeer lekker eten voor eerlijke prijs in origineel decor. Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Kreeftenfestival absolute aanrader voor liefhebbers !

zo 21 juni 2020