account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie The Thrill

Brasserie The Thrill

Een huiselijke sfeer. Daar gaat het om in Brasserie-restaurant The Thrill. Het concept is opgebouwd rond een grote grillhaard die met de fijnste houtsoorten wordt gestookt. Door de centrale plaats van de grillhaard krijgt elke gast meteen een huiselijk gevoel, opgewekt door de warme gloed van het vuur en de heerlijke geuren van de vleesgerechten die erop worden bereid. Daarvoor maken chef Rik Vandersanden en zijn team gebruik van kwalitatieve vleesproducten zoals US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet. De inrichting is huiselijk eenvoudig met warme tinten en houten tafels. Allesbehalve stijf en niet blasé.

De keuken van The Thrill is gebaseerd op diep respect voor het product. Dat komt niet alleen tot uiting in de hoofdgerechten. Hierin staat het aanbod vanop de grill uiteraard centraal. Maar ook in de nevengerechten komt dit terug: handgesneden frieten, verse béarnaise- en andere sauzen, huisgemaakte mayonaise en verrassende seizoensalades.
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Reinhilde ( Zus ) Indekeu - De Ceulaer

Het was weer geweldig ! Fijne vriendelijke bediening, we komen telkens weer terug.

zo 13 januari 2019

S. uit Genk

Zalig simmentaler rund en angus beef met vers geklopte bearnaisesaus, om vingers en duimen af te likken ! En dat in een gezellig interieur met een vriendelijke bediening. Genieten maar !

vr 04 januari 2019

Toine van der Heijden

Zeer ontspannen ontvangst. Onze tafel stond klaar en wel zo dat we zicht hadden op de grill en zo alles konden mee volgen. We kozen het suggestiemenu en kregen hier een korte, heldere uitleg over. Het genieten kon beginnen. En eerlijk gezegd : het was genieten! Service was vlekkeloos, niet opdringerig maar attent. We voelden ons op ons gemak. Een pluim! De rekening was correct voor hetgeen we gekregen hebben. Verzorgde service van begin tot einde. We merkten op (we zaten op de eerste rij!) dat het uitserveren naadloos verliep. Men verstond elkaar zonder woorden blijkbaar. Dat gaf een geruststellend gevoel.

zo 25 november 2018

P.

Super gezellige zaak, lekker gegeten.

za 17 november 2018