no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie The Thrill

Brasserie The Thrill

Een huiselijke sfeer. Daar gaat het om in Brasserie-restaurant The Thrill. Het concept is opgebouwd rond een grote grillhaard die met de fijnste houtsoorten wordt gestookt. Door de centrale plaats van de grillhaard krijgt elke gast meteen een huiselijk gevoel, opgewekt door de warme gloed van het vuur en de heerlijke geuren van de vleesgerechten die erop worden bereid. Daarvoor maken chef Rik Vandersanden en zijn team gebruik van kwalitatieve vleesproducten zoals US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet. De inrichting is huiselijk eenvoudig met warme tinten en houten tafels. Allesbehalve stijf en niet blasé.

De keuken van The Thrill is gebaseerd op diep respect voor het product. Dat komt niet alleen tot uiting in de hoofdgerechten. Hierin staat het aanbod vanop de grill uiteraard centraal. Maar ook in de nevengerechten komt dit terug: handgesneden frieten, verse béarnaise- en andere sauzen, huisgemaakte mayonaise en verrassende seizoensalades.
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Melissa Reyskens

Het was super’ heeeel lekker gegeten en top bediening! Was de eerste keer , maar zeker niet de laatste keer dat we daar waren!

vr 25 mei 2018

F. uit Hasselt

Perfect

do 24 mei 2018

vivian shek

Brasserie The Thrill was zeker een unieke ervaring om nog eens over te doen. De drie-gangenmenu dat ze ons serveerden was van het begin tot het einde niets om op aan te merken. Wat zeker een meerwaarde was voor ons, waren de verse frieten en sauzen die geserveerd werden. Tevens was het personeel zeer vriendelijk en we voelden ons dan ook meer als welkom. We kwamen zeker niets te kort. We komen zeker nog eens terug!

wo 18 april 2018

S. uit Genk

Enorm verwend door een heerlijke cote à l'os ! En dat gepaard met een zeer vriendelijke en correcte bediening in een gezellig interieur ! Top !

wo 04 april 2018