Resengo - Go out & enjoy friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Brasserie The Thrill

Brasserie The Thrill

Een huiselijke sfeer. Daar gaat het om in Brasserie-restaurant The Thrill. Het concept is opgebouwd rond een grote grillhaard die met de fijnste houtsoorten wordt gestookt. Door de centrale plaats van de grillhaard krijgt elke gast meteen een huiselijk gevoel, opgewekt door de warme gloed van het vuur en de heerlijke geuren van de vleesgerechten die erop worden bereid. Daarvoor maken chef Rik Vandersanden en zijn team gebruik van kwalitatieve vleesproducten zoals US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet. De inrichting is huiselijk eenvoudig met warme tinten en houten tafels. Allesbehalve stijf en niet blasé.

De keuken van The Thrill is gebaseerd op diep respect voor het product. Dat komt niet alleen tot uiting in de hoofdgerechten. Hierin staat het aanbod vanop de grill uiteraard centraal. Maar ook in de nevengerechten komt dit terug: handgesneden frieten, verse béarnaise- en andere sauzen, huisgemaakte mayonaise en verrassende seizoensalades.
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit

J. uit Hasselt

Gewoon top. Lekker gegeten, vlotte en vriendelijke bediening in een gezellige sfeer en dat aan betaalbare prijzen. Doe zo voort.

Di 13 februari 2018

Rabiaa El Garani

What a wonderful meal in a cozy setting. The service was excellent and the food was fantastic. Thank you for a great dining experience in Genk! Cory & Rabiaa

Wo 07 februari 2018

M. uit Genk

Gezellige ontspannen sfeer en heerlijke gerechten👍👍👍

Vr 22 december 2017

Nathalie Willems

Top eten in een gezellige setting! 👌

Za 02 december 2017