account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Tuinbos

Brasserie Tuinbos

De zaak is gelegen in de rand van het historische Brugge. Langs de verbindingsweg Brugge - Varsenare (Jabbeke) - Gistel komt u onze zaak tegen, net buiten het centrum van Sint-Andries.

Het verschillende decennia oude pand werd volledig gerestaureerd zonder de uitstraling en de ziel van het gebouw verloren te laten gaan, in tegendeel.... Er werd gewerkt met duurzame materialen. Ook de inrichting van de zaak is stijlvol, warm en gezellig. Tijdens de wintermaanden knettert het centrale houtvuur. Zalig genieten.....

Ook het zongericht terras kreeg onze bijzondere aandacht. De arduinen betegeling, de sfeervolle verlichting, de waterpartij en het vele groen, waaronder diverse buxussen en lauriers, brengen u ongetwijfeld in een oase van rust.

Kortom, U bent van harte welkom,

Kurt en Kathleen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Wij kozen voor de maandmenu met verschillende keuzes. Voor de prijs van 40 euro super lekker gegeten en ruime portie vis. Wij komen er graag terug.

zo 09 februari 2020

A. uit Varsenare

Niets anders dan lof. Fijne plaats om te lunchen of te dineren. Vriendelijk, lekker, zeer verzorgd.

do 09 januari 2020

Firmin Schillewaert

Zeer vriendelijke ontvangst. Gezellig interieur en dicht bij de houtkachel. Wij hebben gekozen voor de lunch met een lekkere frisse huiswijn. Zeer lekker gegeten met wat tijd gelaten tussen de gerechten. Ook de bediening was uitstekend. Prijs/kwaliteit ok. Wij gaan zeker nog terug.

za 28 december 2019

G. uit Bekegem

Heel hartelijk ontvangen, genoten van heerlijke menu,in een gezellig kader!

za 16 november 2019