account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Tuinbos

Brasserie Tuinbos

De zaak is gelegen in de rand van het historische Brugge. Langs de verbindingsweg Brugge - Varsenare (Jabbeke) - Gistel komt u onze zaak tegen, net buiten het centrum van Sint-Andries.

Het verschillende decennia oude pand werd volledig gerestaureerd zonder de uitstraling en de ziel van het gebouw verloren te laten gaan, in tegendeel.... Er werd gewerkt met duurzame materialen. Ook de inrichting van de zaak is stijlvol, warm en gezellig. Tijdens de wintermaanden knettert het centrale houtvuur. Zalig genieten.....

Ook het zongericht terras kreeg onze bijzondere aandacht. De arduinen betegeling, de sfeervolle verlichting, de waterpartij en het vele groen, waaronder diverse buxussen en lauriers, brengen u ongetwijfeld in een oase van rust.

Kortom, U bent van harte welkom,

Kurt en Kathleen
  • Laadpaal auto
  • Duvel steunt de horeca cadeaubonactie
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Torhout

Het was uitstekend, vlotte vriendelijke bediening. Zeer lekker en voldoende. Zeker aan te raden!

vr 03 juli 2020

Hubert Goeminne

Vriendelijk personeel ( onthaal en service )Het was zeer lekker , prijs/kwaliteit was zeker uitstekend . Alles was zeer goed en netjes aangepast aan de corona wetgeving . Aangenaam om er te vertoeven , voor iedereen aan te raden . Anny Vandenbulcke en echtgenoot .

vr 12 juni 2020

Eiko Wiersema

Heerlijk gegeten in een gezellig restaurant! Een aanrader!

do 11 juni 2020

Jan Langbeen

Super locatie, gezellig en sfeervol, geniet ruimte bij een volke bezetting, heel vriendelijk onthaal en bediening, eerlijk in prijs en perfecte kwaliteit, echt een aanrader. Wij hebben genoten en zullen steevast teruggaan. Jan en Carine, Brugge.

zo 01 maart 2020