account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Tuinbos

Brasserie Tuinbos

De zaak is gelegen in de rand van het historische Brugge. Langs de verbindingsweg Brugge - Varsenare (Jabbeke) - Gistel komt u onze zaak tegen, net buiten het centrum van Sint-Andries.

Het verschillende decennia oude pand werd volledig gerestaureerd zonder de uitstraling en de ziel van het gebouw verloren te laten gaan, in tegendeel.... Er werd gewerkt met duurzame materialen. Ook de inrichting van de zaak is stijlvol, warm en gezellig. Tijdens de wintermaanden knettert het centrale houtvuur. Zalig genieten.....

Ook het zongericht terras kreeg onze bijzondere aandacht. De arduinen betegeling, de sfeervolle verlichting, de waterpartij en het vele groen, waaronder diverse buxussen en lauriers, brengen u ongetwijfeld in een oase van rust.

Kortom, U bent van harte welkom,

Kurt en Kathleen
  • Laadpaal auto
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Brugge

Uitstekende gerechten van hoge kwaliteit en een vriendelijke, vlotte bediening. Heerlijk hier te gast te zijn.

za 18 juni 2022

M. uit Knokke-Heist

Vriendelijke bediening, alles mooi verzorgd en lekker. Super adresje.

za 07 mei 2022

K. uit Koekelare

De beste garnaalkroketten vn West Vlaanderen. Het eten is fantastisch. Het onthaal en service is een voorbeeld voor velen. Italiaanse witte wijn vn Piemonte...heerlijk. tuinbos verdient een dikke 10 op 10.

za 09 april 2022

Filip Rossel

Zoals altijd was het hier weer superlekker, bijzonder gezellig en heel vriendelijke service !! 10 op 10, eigenlijk 11 op 10. Prijs/kwaliteit uitstekend ! Echt een aanrader ! Voor herhaling vatbaar, uiteraard !

vr 08 april 2022