account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Tuinbos

Brasserie Tuinbos

De zaak is gelegen in de rand van het historische Brugge. Langs de verbindingsweg Brugge - Varsenare (Jabbeke) - Gistel komt u onze zaak tegen, net buiten het centrum van Sint-Andries.

Het verschillende decennia oude pand werd volledig gerestaureerd zonder de uitstraling en de ziel van het gebouw verloren te laten gaan, in tegendeel.... Er werd gewerkt met duurzame materialen. Ook de inrichting van de zaak is stijlvol, warm en gezellig. Tijdens de wintermaanden knettert het centrale houtvuur. Zalig genieten.....

Ook het zongericht terras kreeg onze bijzondere aandacht. De arduinen betegeling, de sfeervolle verlichting, de waterpartij en het vele groen, waaronder diverse buxussen en lauriers, brengen u ongetwijfeld in een oase van rust.

Kortom, U bent van harte welkom,

Kurt en Kathleen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit Bekegem

Heel hartelijk ontvangen, genoten van heerlijke menu,in een gezellig kader!

za 16 november 2019

Dianne Nuyts

Wat een zaak! Wat een kwaliteitsvol eten! Serieuze porties. Correcte prijs. En ook de bediening is super. Ik woon niet in de buurt (Antwerpen), maar maak graag de verplaatsing voor een bezoek aan Brasserie Tuinbos. Dikke proficiat!

do 17 oktober 2019

M. uit Brugge

Zoals gewoonlijk , excellente service en kwaliteit. Een groot voorbeeld voor veel andere zaken. Vriendelijke bediening en aangenaam kader. Dikke pluim!

za 03 augustus 2019

Niels Lanckbeen

dit is gewoon het voorbeeld van liefde voor het vak en het ook beheren. 1 van de beste adressen waar wij graag komen. tot snel.

do 11 juli 2019