account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Tuinbos

Brasserie Tuinbos

De zaak is gelegen in de rand van het historische Brugge. Langs de verbindingsweg Brugge - Varsenare (Jabbeke) - Gistel komt u onze zaak tegen, net buiten het centrum van Sint-Andries.

Het verschillende decennia oude pand werd volledig gerestaureerd zonder de uitstraling en de ziel van het gebouw verloren te laten gaan, in tegendeel.... Er werd gewerkt met duurzame materialen. Ook de inrichting van de zaak is stijlvol, warm en gezellig. Tijdens de wintermaanden knettert het centrale houtvuur. Zalig genieten.....

Ook het zongericht terras kreeg onze bijzondere aandacht. De arduinen betegeling, de sfeervolle verlichting, de waterpartij en het vele groen, waaronder diverse buxussen en lauriers, brengen u ongetwijfeld in een oase van rust.

Kortom, U bent van harte welkom,

Kurt en Kathleen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

V. uit St Kruis Brugge

Smakelijk eten in een heel gezellig kader, zowel binnen als buiten vergezeld van een fijne bediening, dit vraagt om herhaald te worden!

za 25 mei 2019

Vanessa Matton

Brasserie Tuinbos levert continu een kwaliteitsbelevenis af. Steeds weer is het welkom hartelijk. De menu keuze staat garant voor kwaliteit, kwantiteit en top bediening met attentie voor de klant. Ook de humor van Tuinbos wordt geapprecieerd door jong en oud! Een zegen om Tuinbos op het eind van onze straat te hebben!

za 11 mei 2019

Philippe Merveille

Zoals iedere keer, heerlijk eten, uitstekende bediening, en een zeer gezellig restaurant. Een aanrader! Een welverdiende 10 op 10.

za 04 mei 2019

Annick Aspeslagh

Wij wonen in Brussel en zodra we kunnen, gaan we een hapje eten in de Tuinbos. Nog nooit, maar dan nog nooit teleurgesteld geweest.

za 04 mei 2019