account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Tuinbos

Brasserie Tuinbos

De zaak is gelegen in de rand van het historische Brugge. Langs de verbindingsweg Brugge - Varsenare (Jabbeke) - Gistel komt u onze zaak tegen, net buiten het centrum van Sint-Andries.

Het verschillende decennia oude pand werd volledig gerestaureerd zonder de uitstraling en de ziel van het gebouw verloren te laten gaan, in tegendeel.... Er werd gewerkt met duurzame materialen. Ook de inrichting van de zaak is stijlvol, warm en gezellig. Tijdens de wintermaanden knettert het centrale houtvuur. Zalig genieten.....

Ook het zongericht terras kreeg onze bijzondere aandacht. De arduinen betegeling, de sfeervolle verlichting, de waterpartij en het vele groen, waaronder diverse buxussen en lauriers, brengen u ongetwijfeld in een oase van rust.

Kortom, U bent van harte welkom,

Kurt en Kathleen
  • Laadpaal auto
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Sint-Andries

Een heerlijke menu gegeten. Perfect gebakken filet mignon, goede pepersaus, super lekkere gratin. Kwaliteit van garnaalkroketjes zeer hoog. Ruime porties met een glimlach geserveerd (zelfs van achter het mondmaskertje)!

za 05 september 2020

Philippe Merveille

Alleen de woorden heel lekker eten, gezelligheid troef, en een bediening met de breedste glimlach dekken de lading. Telkens worden we er in de watten gelegd, en gaan we uiterst voldaan en tevreden terug naar huis. Een aanrader voor iedereen! Tot binnenkort 😁

za 22 augustus 2020

Ronny Matton

Zoals altijd een zeer aangename en fijne ervaring zelfs in deze Corona tijden. De kwaliteit staat buiten kijf. Het vakmanschap en de dienstverlening gebracht met humor en een kwinkslag, zijn van het hoogste niveau. De omgeving is smaakvol, gezellig, vriendelijk en nu ook “veilig”. Alle Covid-19 Regels worden gerespecteerd niet alleen buiten maar ook binnen. Hartelijk dank voor een stress-vrije avond. Wij hebben er alvast van genoten!

vr 14 augustus 2020

Manu en Hilde Van Hullebus-Verbeerst

Het de warmste dag ooit op 31 Juli. .Bij zulke temperaturen en met mondmasker op slaagt de ploeg van Restaurant Tuinbos er weer in om een gezellig terras te bedienen van lekker eten en frisse drank. Merci, TOP. Wij keren tevreden terug.

vr 31 juli 2020