account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Tuinbos

Brasserie Tuinbos

De zaak is gelegen in de rand van het historische Brugge. Langs de verbindingsweg Brugge - Varsenare (Jabbeke) - Gistel komt u onze zaak tegen, net buiten het centrum van Sint-Andries.

Het verschillende decennia oude pand werd volledig gerestaureerd zonder de uitstraling en de ziel van het gebouw verloren te laten gaan, in tegendeel.... Er werd gewerkt met duurzame materialen. Ook de inrichting van de zaak is stijlvol, warm en gezellig. Tijdens de wintermaanden knettert het centrale houtvuur. Zalig genieten.....

Ook het zongericht terras kreeg onze bijzondere aandacht. De arduinen betegeling, de sfeervolle verlichting, de waterpartij en het vele groen, waaronder diverse buxussen en lauriers, brengen u ongetwijfeld in een oase van rust.

Kortom, U bent van harte welkom,

Kurt en Kathleen
  • Laadpaal auto
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

MAGALIE BONNET

Zoals steeds worden we hier hartelijk ontvangen. Een dikke pluim voor de bediening! Het aanbod op de kaart mag er ook zijn: er wordt gewerkt met kwaliteitsvolle producten en alles is lekker afgekruid. Daarnaast vinden we altijd een lekker wijntje in de collectie. Top! We komen altijd graag terug!

za 09 oktober 2021

Firmin Schillewaert

Alweer, zoals gewoonlijk zeer lekker gegeten. Geen terrasjesweer maar binnen ook gezellig. Bedankt Kurt en Kathleen. Wij komen zeker nog terug.

zo 08 augustus 2021

..

Het was een ideale afsluiter voor onze jaarlijkse traditie. We waren een groep van 11 en toch was alles heel vlot, heel vriendelijke mensen en super lekker van eten. Een echte aanrader.

wo 21 juli 2021

M. uit Jabbeke

Brasserie Tuinbos is een van onze vaste eet-adresjes. Het eten is er altijd lekker met producten van topkwaliteit. De bediening is hartelijk en aangenaam. Graag tot een volgende keer!

vr 16 juli 2021