account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Veldekenshof

Brasserie Veldekenshof

Het Veldekenshof is gelegen in park Heizijdse Velden waar ook de Stadsboerderij gelegen is. Je zult zien dat hier heel wat te beleven valt. Zo is er de zelfoogsttuin waar onze groentjes vandaan komen, de Kempense dieren die je kunt bezoeken, een natuurspeeltuin, een themawandeling die je met de kleinste kunt volgen,... Een ideale plek voor een namiddagje weg, om even uit te rusten tijdens een fietstocht of om deel te nemen aan een activiteit. Kom het zelf ontdekken en laat jouw zintuigen prikkelen!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Carin Zwaag

Een van mijn favoriete adressen De sfeer, de locatie en het eten dat altijd heel vers is. Zelfs een croque heeft hier een andere dimensie

wo 11 mei 2022

I.

We hebben heel lekker gegeten en de rust van de bediening is zeer aangenaam. Zonder stress en toch heel vlotte bediening. Top !

wo 13 april 2022

M.

Eerlijke prijs voor een zeer gesmaakte lunch!

vr 01 april 2022

Hans Cantryn

(H)eerlijk lekkere verse vlaamse gerechten gebracht door lieve mensen met een authentieke glimlach en een hart voor wat ze serveren. Wij hebben genoten! Prijs/kwaliteit is top. Het interieur is eerder sober maar leent zich desondanks toch tot een gevoel van gezelligheid en warmte. De locatie is uiteraard een enorme plus.

zo 06 maart 2022