account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter, een simpele naam maar wel eentje die het allemaal zegt!

Brasserie: omdat het een zaak is die ‘leeft’ waar er een leuke en gezellige vibe hangt. Los en zonder hoge drempel waar iedereen welkom is en zich goed kan voelen.

Wouter: omdat het van mij is, en dan heb ik het niet over bakstenen of meubilair maar wel over het stukje ziel en die scheut liefde die ik zal proberen op het bord te brengen.

Brasserie Wouter is echt een stukje van mezelf, maar het is natuurlijk geen one-man show. Mijn zus Rosalie is pas mee in mijn avontuur gestapt en staat garant voor een schitterende ontvangst en een persoonlijke bediening!

De keukenstijl die ik in Brasserie Wouter wil brengen is er echt wel één van een brasserie maar dan wel klaargemaakt met veel liefde en respect. Dus geen complexe combinaties, gedetailleerde bordopmaak, 8-gangen menu’s en dure ingrediënten, maar wel ‘mama’s-Keuken’ door ‘chefs-handen, gebruik makend van de beste regionale producten’! De kennis die ik in jaren heb opgedaan in gastronomische keukens ten dienste van de brasseriekeuken!

  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Arlette De Koninck

Zoals altijd: verrassend lekker, mooie bordjes, vernieuwende smaken tezamen! Grote fan van deze keuken, telkens opnieuw.

vr 12 juli 2019

D. uit Brasschaat

Zoals altijd, zeer tevreden over de kwaliteit en de smaak van je heerlijke gerechten Wouter ! Het is altijd net dat toetsje anders dan het klassieke concept, en jouw gerechten zijn ware smaakbommen. Dat alles in een mooie setting in het groen en ongedwongen vriendelijk personeel, maken je restaurant tot onze favoriet !

vr 05 juli 2019

Roland Demuth

Als het ergens goed is kom je altijd terug, we hebben weer intens genoten van het uitgebreide smaken pallet, snelle en goede bediening. Super zoals altijd!!!

ma 17 juni 2019

Maria Van Den Bergh

Zoals altijd lekker en verzorgd.

ma 27 mei 2019