no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter, een simpele naam maar wel eentje die het allemaal zegt!

Brasserie: omdat het een zaak is die ‘leeft’ waar er een leuke en gezellige vibe hangt. Los en zonder hoge drempel waar iedereen welkom is en zich goed kan voelen.

Wouter: omdat het van mij is, en dan heb ik het niet over bakstenen of meubilair maar wel over het stukje ziel en die scheut liefde die ik zal proberen op het bord te brengen.

Brasserie Wouter is echt een stukje van mezelf, maar het is natuurlijk geen one-man show. Mijn zus Rosalie is pas mee in mijn avontuur gestapt en staat garant voor een schitterende ontvangst en een persoonlijke bediening!

De keukenstijl die ik in Brasserie Wouter wil brengen is er echt wel één van een brasserie maar dan wel klaargemaakt met veel liefde en respect. Dus geen complexe combinaties, gedetailleerde bordopmaak, 8-gangen menu’s en dure ingrediënten, maar wel ‘mama’s-Keuken’ door ‘chefs-handen, gebruik makend van de beste regionale producten’! De kennis die ik in jaren heb opgedaan in gastronomische keukens ten dienste van de brasseriekeuken!

  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

Michael Schreurs

Vriendelijke en vlotte bediening Heerlijk eten

do 19 april 2018

Marleen Hermans

Zoals steeds was alles weer tot in de puntjes verzorgd !

vr 16 maart 2018

Willemen Willemen

Bij Brasserie Wouter is het altijd super lekker. Kijken weeral uit naar de volgende . Ronny en Chantal .

za 03 maart 2018

M.

Zoals steeds een erg gezellige en leuke avond bij Wouter. De sympathieke en ongedwongen sfeer, de leuke bediening en de heerlijke smaken waren opnieuw allemaal aanwezig. Super bezig!!

vr 02 maart 2018