account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter, een simpele naam maar wel eentje die het allemaal zegt!

Brasserie: omdat het een zaak is die ‘leeft’ waar er een leuke en gezellige vibe hangt. Los en zonder hoge drempel waar iedereen welkom is en zich goed kan voelen.

Wouter: omdat het van mij is, en dan heb ik het niet over bakstenen of meubilair maar wel over het stukje ziel en die scheut liefde die ik zal proberen op het bord te brengen.

Brasserie Wouter is echt een stukje van mezelf, maar het is natuurlijk geen one-man show. Mijn zus Rosalie is pas mee in mijn avontuur gestapt en staat garant voor een schitterende ontvangst en een persoonlijke bediening!

De keukenstijl die ik in Brasserie Wouter wil brengen is er echt wel één van een brasserie maar dan wel klaargemaakt met veel liefde en respect. Dus geen complexe combinaties, gedetailleerde bordopmaak, 8-gangen menu’s en dure ingrediënten, maar wel ‘mama’s-Keuken’ door ‘chefs-handen, gebruik makend van de beste regionale producten’! De kennis die ik in jaren heb opgedaan in gastronomische keukens ten dienste van de brasseriekeuken!

  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dave Heyman

Het was weer subliem lekker, de gerechtjes kloppen gewoon. Voor de service zouden we een 10+ willen geven. De ontvangst, behulpzaamheid en vriendelijkheid zijn altijd even groot en onderscheiden jullie van anderen. Top!

vr 16 november 2018

Gerrit Van Hoye

Uitstekend. Vol au vent was subliem. echt lekker. De service was professioneel. Gezellige accommodatie. Een aanrader om terug te komen. Top.

do 08 november 2018

Marianne Kerschaver

Het was zooooo lekker. Hertekalf op twee wijzen is een echte aanrader. Yamie ! Heerlijk. Bediening ook top. Wij komen nog terug.

zo 04 november 2018

P. uit Merksem

Al heel vaak bij Brasserie Wouter geweest en altijd heerlijk gegeten in een aangename atmosfeer en uitstekende service. Kan niet anders dan 10 op 10 geven!

zo 28 oktober 2018