account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter, een simpele naam maar wel eentje die het allemaal zegt!

Brasserie: omdat het een zaak is die ‘leeft’ waar er een leuke en gezellige vibe hangt. Los en zonder hoge drempel waar iedereen welkom is en zich goed kan voelen.

Wouter: omdat het van mij is, en dan heb ik het niet over bakstenen of meubilair maar wel over het stukje ziel en die scheut liefde die ik zal proberen op het bord te brengen.

Brasserie Wouter is echt een stukje van mezelf, maar het is natuurlijk geen one-man show. Mijn zus Rosalie is pas mee in mijn avontuur gestapt en staat garant voor een schitterende ontvangst en een persoonlijke bediening!

De keukenstijl die ik in Brasserie Wouter wil brengen is er echt wel één van een brasserie maar dan wel klaargemaakt met veel liefde en respect. Dus geen complexe combinaties, gedetailleerde bordopmaak, 8-gangen menu’s en dure ingrediënten, maar wel ‘mama’s-Keuken’ door ‘chefs-handen, gebruik makend van de beste regionale producten’! De kennis die ik in jaren heb opgedaan in gastronomische keukens ten dienste van de brasseriekeuken!

  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rudy Wika

Thema was Italië,fantastisch eten zeer goede bediening zeker voor herhaling vatbaar.

za 08 september 2018

Xavier De Buysscher

Super menu tegen een aanvaardbare prijs. Carpaccio was origineel en lekker. Kabeljauw was zeer lekker en dessert met Callebaut chocolade was uitmuntend. Alles was zelf gemaakt zoals het eigenlijk zou moeten, maar wat je nog zelden tegenkomt tenzij je veel meer betaald en dan nog. Super job Wouter en team!!!

zo 19 augustus 2018

K. uit Berchem

fijne bediening, superlekker eten, toffe & rustige omgeving, niets van negatieve opmerkingen.

zo 05 augustus 2018

L. uit Stabroek

We hebben heel lekker gegeten!

vr 20 juli 2018