account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter, een simpele naam maar wel eentje die het allemaal zegt!

Brasserie: omdat het een zaak is die ‘leeft’ waar er een leuke en gezellige vibe hangt. Los en zonder hoge drempel waar iedereen welkom is en zich goed kan voelen.

Wouter: omdat het van mij is, en dan heb ik het niet over bakstenen of meubilair maar wel over het stukje ziel en die scheut liefde die ik zal proberen op het bord te brengen.

Brasserie Wouter is echt een stukje van mezelf, maar het is natuurlijk geen one-man show. Mijn zus Rosalie is pas mee in mijn avontuur gestapt en staat garant voor een schitterende ontvangst en een persoonlijke bediening!

De keukenstijl die ik in Brasserie Wouter wil brengen is er echt wel één van een brasserie maar dan wel klaargemaakt met veel liefde en respect. Dus geen complexe combinaties, gedetailleerde bordopmaak, 8-gangen menu’s en dure ingrediënten, maar wel ‘mama’s-Keuken’ door ‘chefs-handen, gebruik makend van de beste regionale producten’! De kennis die ik in jaren heb opgedaan in gastronomische keukens ten dienste van de brasseriekeuken!

  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ronny Willemen

Overheerlijke gerechten,Super lekker.

zo 20 januari 2019

Roland Demuth

Zoals al de andere keren, staat zowel de kwaliteit van het eten hoog in het vaandel bij u. Maar dat is algemeen geweten, en geen verrassing. En dan nog de professionele bediening er bovenop, maakt het plaatje compleet. Een culinair feest keer op keer! :) Mvg, Roland Demuth

zo 20 januari 2019

W. uit Antwerpen

Weer top! Brasserie eten met een ietsje meer klasse!

za 24 november 2018

T.

Amazing! Wat a find! We wondered in here and were so surprised! This restaurant is a real gem in Stabroek. Oh .. and the food..Interesting, delicate and delicious! They constantly change the menu, so i can’t recommend a specific dish, but all we had was amazing. This is my top recommendation for anyone visiting Antwerpen. And thank you, chef Wouter, for making it so memorable.

vr 23 november 2018