account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter, een simpele naam maar wel eentje die het allemaal zegt!

Brasserie: omdat het een zaak is die ‘leeft’ waar er een leuke en gezellige vibe hangt. Los en zonder hoge drempel waar iedereen welkom is en zich goed kan voelen.

Wouter: omdat het van mij is, en dan heb ik het niet over bakstenen of meubilair maar wel over het stukje ziel en die scheut liefde die ik zal proberen op het bord te brengen.

Brasserie Wouter is echt een stukje van mezelf, maar het is natuurlijk geen one-man show. Mijn zus Rosalie is pas mee in mijn avontuur gestapt en staat garant voor een schitterende ontvangst en een persoonlijke bediening!

De keukenstijl die ik in Brasserie Wouter wil brengen is er echt wel één van een brasserie maar dan wel klaargemaakt met veel liefde en respect. Dus geen complexe combinaties, gedetailleerde bordopmaak, 8-gangen menu’s en dure ingrediënten, maar wel ‘mama’s-Keuken’ door ‘chefs-handen, gebruik makend van de beste regionale producten’! De kennis die ik in jaren heb opgedaan in gastronomische keukens ten dienste van de brasseriekeuken!

  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Theo De Roeck

We hadden de lunchmenu genomen en die was gewoon voortreffelijk. Het was bovendien prachtig zonnig weer en we zaten op het terras wat het tot een hele mooie middag maakte. Top

vr 19 april 2019

Jan Haesaert

Superlekkere eerlijke keuken. Mooie porties aan zeer toegankelijke prijzen. Zeer vriendelijke, professionele en frisse bediening. Hier kom ik graag nog eens terug.

vr 12 april 2019

Anita Caesteker

Lekker gegeten, zoals altijd, vriendelijke bediening , een aanrader

do 11 april 2019

Si Nae De Vroede

Gewoon Top!!!

za 30 maart 2019