account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter

Brasserie Wouter, een simpele naam maar wel eentje die het allemaal zegt!

Brasserie: omdat het een zaak is die ‘leeft’ waar er een leuke en gezellige vibe hangt. Los en zonder hoge drempel waar iedereen welkom is en zich goed kan voelen.

Wouter: omdat het van mij is, en dan heb ik het niet over bakstenen of meubilair maar wel over het stukje ziel en die scheut liefde die ik zal proberen op het bord te brengen.

Brasserie Wouter is echt een stukje van mezelf, maar het is natuurlijk geen one-man show. Mijn zus Rosalie is pas mee in mijn avontuur gestapt en staat garant voor een schitterende ontvangst en een persoonlijke bediening!

De keukenstijl die ik in Brasserie Wouter wil brengen is er echt wel één van een brasserie maar dan wel klaargemaakt met veel liefde en respect. Dus geen complexe combinaties, gedetailleerde bordopmaak, 8-gangen menu’s en dure ingrediënten, maar wel ‘mama’s-Keuken’ door ‘chefs-handen, gebruik makend van de beste regionale producten’! De kennis die ik in jaren heb opgedaan in gastronomische keukens ten dienste van de brasseriekeuken!

  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F.

Snelle en vriendelijke bediening voor groep van 10 personen. Eten uitstekend en mooi gepresenteerd. Iedereen heeft genoten. Voor herhaling vatbaar.

vr 15 november 2019

S. uit Sint Job

Wat hebben we heerlijk gegeten! Mooie aankleding van het restaurant, bediening was top, de borden waren mooi gedresseerd en het eten was dik in orde. We komen zeker terug.

zo 10 november 2019

Peggy Jansen

Was héél lekker en verzorgd . Ook vriendelijke bediening . Komen zeker terug . Grts

do 07 november 2019

J. uit Berendrecht

De zaal was niet volgepropt met tafels wat een heel aangenaam gevoel is. Je hoeft niet mee te luisteren naar wat er op de andere tafel gezegd wordt en visa versa. We komen zeker terug want deze brasserie is een aanrader. Met dank aan de 2 vriendelijke serveersters en een pluim voor de kok.

za 19 oktober 2019