accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Brasserie Belle Vue

Contact

Brasserie Belle Vue is gelegen in hartje Mol-centrum aan de Corbiestraat, bekend om haar bruisende uitgaansleven en vele terrasjes in de zomer. Reeds meer dan 16 jaar staat Belle Vue bekend als een gezellige grand café en brasserie waar u kan genieten van onze dranken, wijnen en snacks, én van de betere brasseriekeuken.
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10Kwaliteit
  • 9.3/10Service
  • 8.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Altijd zeer tevreden over Brasserie Belle Vue! Eten is superlekker en zeker voldoende (ben een grote eter). Personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom de place to be!

za 01 april 2023

Lut Van looy de beuker

T was top! Wij voelen ons verwend! En komen zeker terug!

za 18 maart 2023

Rik Proost

Een zeer aangenaam bezoek, en dat op alle vlakken. De vriendelijkheid en efficiëntie van de bediening (van binnenkomen tot vertrekken), de kwaliteit van het eten, de beperkte wachttijd, de inrichting (voldoende privacy aan de tafels) en zelfs de rekening... Zelden zo tevreden en ontspannen van tafel opgestaan. Reserveren voor het weekend is een must, en dat is volstrekt begrijpelijk.

zo 05 maart 2023

Annita Geerts

Niets op aan te merken, super lekker ontbijt. Zeer vriendelijk personeel.

di 28 februari 2023