account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie de Mange-Tout

Brasserie de Mange-Tout

Bijna elf jaar staat Mange-Tout, een eigentijdse bistro, bekend om haar gastvrijheid en democratische prijzen.

Onze Frans-Mediterrane keuken vindt haar basis in de hoogstaande producten van Markt & Seizoen. Verse kruiden, heerlijke specerijen en huisgemaakte producten van hoge kwaliteit worden op een creatieve manier gepresenteerd.

De producten worden bereid met vakkennis en met respect voor traditie. Onze wijnkaart biedt voldoende diepgang en sluit aan bij de gerechten. U vindt een variatie aan wijnen per glas of per fles.

Door het warme interieur kunt u rustig genieten van een huiselijke sfeer. Ook zonaanbidders kunnen genieten op ons terras en hun smaakpapillen wakker schudden met een originele aperitief.

De chef en zijn ervaren team zorgen voor een bijzondere ervaring en een correcte bediening. Hoe vaak u ook onze brasserie bezoekt, wij verrassen u elke keer. Wij proberen elke gast, of deze nu komt voor een romantisch diner voor twee of met een groep, een unieke en sfeervolle avond aan te bieden. Groepen verwelkomen wij graag. Achteraan de brasserie is er een feestzaal gelegen. Dit is de ideale locatie voor al uw feesten, recepties, diners, buffetten, seminaries en uitvaarttafels.

Mange-Tout is reeds een begrip in Wijnegem. Kom onze keuken proeven en ervaar de gezelligheid.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Corluy

Heel lekker en mooi gepresenteerd

za 30 maart 2019

Luc Candries

Zeer lekker gegeten met een uitstekende service en mooi gepresenteerde borden. Het inspelen van Tomas op de verjaardag was geweldig. Dikke merci!

za 23 maart 2019

Filip Corselis

Van aankomst tot vertrek zeer vriendelijke service. Zeer smakelijk gegeten en bordjes waren een streling voor het oog. Topprestatie!

wo 13 maart 2019

H. uit Wijnegem

Samen met vrienden gaan eten die wel van een lekkere maaltijd houden. Het was weer uitstekend!!

za 29 december 2018