account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bretelli

Bretelli

Restaurant Bretelli is gelegen in het stadshart van Weert. In dit sfeervolle restaurant van Jan en Patricia Marrees staan topgastronomie én een gezellige ongedwongen sfeer voorop. Bij Bretelli voel je je als gast thuis, waardoor je heerlijk ontspannen kunt genieten van de elegante keuken met mediterrane en internationale invloeden.

Jan Marrees voert een innovatieve keuken waarin hij durft te spelen met allerlei smaken. De gerechten zijn doordachte composities waarbij de som altijd meer is dan de delen. De ingrediënten moeten elkaar altijd versterken. Elegantie en complexiteit worden op harmonieuze wijze samengebracht.

De wijnkelder van Bretelli is beroemd en befaamd. De prachtige oude gewelven onder het restaurant herbergen de top van de Italiaanse wijnen. Hier vind je de mooiste Brunello's en Super Tuscans. De wijnkaart is grotendeels Italiaans maar sommelier Patricia Marrees biedt binnen wijnarrangementen ook perfect passende wijnen uit andere landen.

Bij Bretelli willen we de gasten op het allerhoogste niveau laten genieten van alle aspecten van de gastronomie. Dus heerlijk eten en drinken, maar dan wel op een manier dat er gelachen mag worden. Een ongedwongen sfeer en gezelligheid, dat is waar de gastvrijheid van Bretelli bekend om staat.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F.

toprestaurant met oog voor het kleinste detail !!!

za 06 oktober 2018

Maurice Grandiek

Een gastronomisch verwenavond met geweldige smaaksensaties!

vr 21 september 2018

Piet Vree

De kwaliteit van de gerechten was uitstekend. De bediening top. Zeker een aanrader

wo 19 september 2018

Stephan Jans

Het was weerom een topavond. Super lekker en toegankelijk voor iedereen . Bretelli blijft een aanrader.

vr 31 augustus 2018