account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brick

Brick

Niets is teveel wanneer je een avondje uit bent bij Brick: van een 5-gangenverrassingmenu, tot onze iconische burger, alles kan en alles mag! Ons restaurant bevindt zich in het leukste buurtje van Haarlem, de Vijfhoek. Voorin het restaurant bevindt zich de grote open keuken waar onze chef Tommy met zijn team zijn best doet de ene na de andere verrassing neer te zetten. Onze stijl is Frans georiënteerd, maar wordt gecombineerd met invloeden van over de hele wereld. De menu’s kunnen wij combineren met bijpassende wijnen, die – net als onze gerechten – doen verrassen. Maar dit alles in een gezellige en ongedwongen sfeer. Brick is gevestigd in een monumentaal pand, waar u op mooie zomeravonden, onder de druiventakken, kunt genieten op ons dakterras. Ons chefsmenu en wijnarrangement wisselen om de 3 weken.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Top bediening, top eten, top zaak

vr 20 mei 2022

Monique Leferink

De mooie zomerse zondag hadden we niet beter kunnen eindigen dan bij Brick. Alles was uitstekend! De sfeer, topmeiden in de bediening en absoluut heerlijk gegeten met passende wijnen! Deze zijn met passie bereid en geserveerd! Top! Bedankt voor de fijne avond!

zo 15 mei 2022

M.

Wat een leuk restaurantje! Het zit in een gezellig klein straatje. Binnen oogt het sfeervol, rustig en open. De open keuken speelt hier zeker een rol in. We werden vriendelijk ontvangen en de hele avond bediend. We moesten door naar het theater en heel fijn dat er meegedacht werd zodat we wel optimaal konden genieten maar ook op tijd weg konden. En dan heb ik het nog niet over het eten zelf. In een woord: verrukkelijk. De gerechten zijn verfijnd qua smaak, textuur en opmaak. De borden zagen er fantastisch uit. Echt een aanrader!

za 14 mei 2022

J.

Een iets verborgen parel, een bezoek zeker waard!

zo 08 mei 2022