account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brick

Brick

Niets is teveel wanneer je een avondje uit bent bij Brick: van een 5-gangenverrassingmenu, tot onze iconische burger, alles kan en alles mag! Ons restaurant bevindt zich in het leukste buurtje van Haarlem, de Vijfhoek. Voorin het restaurant bevindt zich de grote open keuken waar onze chef Tommy met zijn team zijn best doet de ene na de andere verrassing neer te zetten. Onze stijl is Frans georiënteerd, maar wordt gecombineerd met invloeden van over de hele wereld. De menu’s kunnen wij combineren met bijpassende wijnen, die – net als onze gerechten – doen verrassen. Maar dit alles in een gezellige en ongedwongen sfeer. Brick is gevestigd in een monumentaal pand, waar u op mooie zomeravonden, onder de druiventakken, kunt genieten op ons dakterras. Ons chefsmenu en wijnarrangement wisselen om de 3 weken.
  • Afhalen
  • Delivery
  • Moederdag special
  • Terrassen
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Annelij Clemens

Geweldig! Echt een aanrader!

do 25 november 2021

E.

Heerlijk gegeten, prachtige smaakcombinaties. Niets dan lof, Eten, ambiance, bediening de wijn

wo 10 november 2021

Barbera Smit

Wat is het altijd heerlijk om hier te eten! Iedere keer worden we weer verrast door de verfijnde smaken en combinaties met met zorg uitgezochte bijpassende wijntjes!

za 06 november 2021

Julie Hogestijn

We hadden een heerlijke avond. Het eten was bijzonder goed en verrassend. De bediening was aardig, attent en gezellig. Het is een grote aanrader om bij Brick te gaan eten!

do 04 november 2021