account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bridges

Bridges

In hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam, gelegen in het hart van het centrum van Amsterdam, is restaurant Bridges gevestigd. Bridges maakt dineren op hoog niveau toegankelijk, dankzij een ontspannen Amsterdamse sfeer. Het restaurant richt zich voornamelijk op gerechten met vis en biedt een verrassend, internationaal menu. U heeft de keuze uit het Menu du Chef (4-, 5-, of 6-gangen) of à la carte gerechten.

Een bijzonder aspect van Bridges is de Chef’s Table. Met een groep van maximaal 6 personen kunt u in het hart van de keuken van dichtbij genieten van alle kunsten van de keukenbrigade.

Daarnaast beschikt Bridges over een prachtige private dining-ruimte achterin het restaurant. Hier kunt u genieten van een intiem privé diner, waarbij u keuze heeft uit het Menu du Chef. De private dining is geschikt voor groepen van 8 tot 12 personen.
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Wij vierden onze verloving en door het fantastische eten en service was het een super avond. Dank!

zo 02 augustus 2020

Anke van veen

We had a lovely lunch in the garden of bridges. The staff was so kind and the food was just perfect.

za 01 augustus 2020

P.

We hebben met 5 personen van een heerlijke lunch genoten op de prachtige binnenplaats. Van ontvangst tot vertrek prima geregeld en we hebben het als een kleine vakantie ervaren. Het eten was heerlijk, de bediening top en ook fantastisch geregeld dat je auto weer op je staat te wachten bij vetrek.

do 30 juli 2020

N.

Een fantastisch culinair feestje in een prachtige ambiance. De bediening was uitmuntend, aardig en super professioneel. Indrukwekkend wat een kennis de bediening had over de gerechten en de uitstekende wijnen. Een aanrader om hier naar toe te gaan.

wo 29 juli 2020