account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bridges

Bridges

Dineren in hartje Amsterdam? Bridges ligt aan een van de oudste Amsterdamse grachten en is de plek voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Het is een plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt; met goede service, gastvrijheid en gezelligheid.

Bridges is een uniek restaurant met een dynamische atmosfeer, waar ’s ochtends een heerlijk ontbijt wordt geserveerd, ’s middags kan worden genoten van een ontspannende lunch en ’s avonds van heerlijke wijn-spijs combinaties en verrassende cocktails. Het is een plek waar ‘the exceptional accessible’ is.

Executive Chef Raoul Meuwese zoekt continu op een creatieve manier naar perfectie in zijn gerechten; van een klassieke hamburger tot zeebaars in zoutkorst. Hij gebruikt internationale invloeden in zijn creaties en geeft alles een unieke, persoonlijke twist.

Bridges is een met een Michelin-ster bekroond visrestaurant, waar het u kunt kiezen tussen à la carte en het Menu du Chef (4, 5 of 6 gangen). De Wine Director zorgt voor de heerlijkste wijnen, passend bij de diverse gerechten.
Een bijzonder aspect van Bridges is de Chef’s Table middenin de keuken! Hier kunt u met een groep van maximaal 6 personen genieten van alle kunsten van de keukenbrigade.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

A wonderful dinner, couldn’t ask for more.

vr 20 september 2019

D.

Wonderful ambiance. The tasting menu was extraordinary with each course beautifully prepared and plated. The wine parings complimented the food perfectly. Staff was warm and attentive.

di 17 september 2019

Ralf van Kempen

At Bridges we feel appreciated. The staff is proud to represent Bridges in the best way and all products are presented in the most excellent way and taste heavenly. The sommelier offers the tastiest wines to enhance the flavors even more.

zo 08 september 2019

Chris Hamby

Food and service were impeccable. Definitely a meal that should not be missed.

za 31 augustus 2019