no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Bries Bar

Bries Bar

Een bezoek aan Bries is een beleving voor alle zintuigen. Het unieke ontwerp van het paviljoen en het kleurrijke interieur laten het licht door de ruimte dansen en sluiten feilloos aan bij de prachtige omgeving van zee en strand. Achterover leunen op een van de loungebanken met een goed glas wijn of genieten van live muziek en heerlijke gerechten, waarin je de zomer kunt proeven: bij Bries kan het allemaal.

Op het strand van Bries is ontspannen het enige dat telt. Je wordt er volledig in de watten gelegd door beachwaiters die culinaire lekkernijen en cocktails tot aan je ligbed of luxe cabana bedienen terwijl jij geniet van de heerlijke loungemuziek en het uitzicht op zee.

Elke woensdagavond kun je vanaf 17.30 uur bij Bries terecht voor een diner à la The Fish Market. Uit verschillende soorten dagverse vis, schaal- en schelpdieren kies je je favoriet. Elke zondagavond verzorgt Bries vanaf 17.30 uur een alternatief voor echte vleesliefhebbers: The Steak Market. Hierbij heb je de keuze uit een selectie van heerlijk mals vlees. De informele setting, hoge kwaliteit en unieke sfeer maken Bries de perfecte locatie voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit

B.

Gee

za 19 mei 2018

J.

Het was echt mega mega lekker, mooi uitzicht en hele leuke bediening! Wij komen zeker vaker terug.

za 05 mei 2018

D. uit Amsterdam

beste eerste liente weekend gehad bij Bries in Noordwijk. Nieuwe menukaart is ook helemaal top!!

za 07 april 2018

Jürgen Hesse

perhaps a good Diner and a very good time . We enjoy ......

zo 01 april 2018