account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Beachclub Bries

Beachclub Bries

Een bezoek aan Bries is een beleving voor alle zintuigen. Het unieke ontwerp van het paviljoen en het kleurrijke interieur laten het licht door de ruimte dansen en sluiten feilloos aan bij de prachtige omgeving van zee en strand. Achterover leunen op een van de loungebanken met een goed glas wijn of genieten van live muziek en heerlijke gerechten, waarin je de zomer kunt proeven: bij Bries kan het allemaal.

Op het strand van Bries is ontspannen het enige dat telt. Je wordt er volledig in de watten gelegd door beachwaiters die culinaire lekkernijen en cocktails tot aan je ligbed of luxe cabana bedienen terwijl jij geniet van de heerlijke loungemuziek en het uitzicht op zee.

Elke woensdagavond kun je vanaf 17.30 uur bij Bries terecht voor een diner à la The Fish Market. Uit verschillende soorten dagverse vis, schaal- en schelpdieren kies je je favoriet. Elke zondagavond verzorgt Bries vanaf 17.30 uur een alternatief voor echte vleesliefhebbers: The Steak Market. Hierbij heb je de keuze uit een selectie van heerlijk mals vlees. De informele setting, hoge kwaliteit en unieke sfeer maken Bries de perfecte locatie voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Prijs/Kwaliteit/Service, altijd in balans. Hier hangt altijd sfeer. Voldoende ruimte tussen de tafels en een heel enthousiast team van medewerkers die weten wat gastvrijheid inhoudt. Altijd fijn om hier te zijn.

ma 03 augustus 2020

Rens de Vries

Zeer goed ontbijt, bediening erg vriendelijk en correct. Komen zeker weer terug.

za 01 augustus 2020

Anne-Martine Minderhoud

Dit is thuiskomen. Vriendelijke en vrolijke bediening, heerlijk eten, uitstekende ambiance.

di 28 juli 2020

Peter Gowdy

Uitstekende en sympathieke bediening. Prima vergader locatie.

di 28 juli 2020