account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brighton Restaurant

Brighton Restaurant

U kunt in het Restaurant Brighton terecht voor ontbijt, lunch of diner. Het restaurant is ideaal gelegen vlakbij de Europese wijk, net achter het Koninklijk Paleis (metrostation Troon). Er is een speciaal menu voor zakenlunches in een discreet kader, er is een buitenterras en wie dat wenst, kan zijn auto laten parkeren en terugbrengen.

IN HET RESTAURANT BRIGHTON BENT U OP HET JUISTE ADRES VOOR ‘GASTRONOMIE GEZONDHEID DUURZAAMHEID’

De term ‘gastronomie gezondheid duurzaamheid’ (in het Engels I.N., of voluit ‘Intelligent Nutrition’) werd door artsen/voedingsdeskundigen uitgevonden, uitgewerkt en in de praktijk gebracht. Dankzij de opleidingen die door onze chef Laurent Gauze werden gevolgd, heeft ons restaurant intussen het officiële label ontvangen van het SIIN (Scientific Institute for Intelligent Nutrition).

Eten volgens de principes van I.N. kadert in een levenswijze en een levenskunst waarin plezier, gezelligheid, het streven naar welzijn, gezondheid en verantwoordelijk engagement met elkaar worden verbonden. Het concept is gebaseerd op een combinatie van voeding-gezondheid-duurzaamheid die getuigt van respect voor de gezondheid van de mens en van de planeet. Het is een geheel van duidelijke, nauwkeurige en betrouwbare aanbevelingen die bedoeld zijn voor iedereen die van een gezonde en authentieke voeding wil genieten.
Stel een vraag
koop cadeaubon