account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Broederenklooster

Broederenklooster

Het voormalige Broederenklooster is één van de oudste en mooiste gebouwen van Zutphen. Een plek om op te gaan in het verleden dat teruggaat tot 1200. Kom tot rust in één van de 15 gastenkamers in het voormalige 13e -eeuwse dormitorium met al het comfort van nu! Kijk om u heen en raak betoverd door Zutphen.

Proef de lekkerste regionale bieren in de Bierbar, laaf u aan de uitstekende gincollectie of daal af naar de middeleeuwse wijnkelder voor een wijn/spijs proeverij. Onze chefs Niels Minkman & Niels van Dooijeweert hebben allebei een Michelin ster gekookt in het verleden, dit top niveau gaan zij ook zeker nastreven. De bediening onder leiding van Marieke Löhr & Jurgen Luppes zal dit zeker versterken door een goede service te verlenen maar op een toegankelijke manier.

Kom bij ons genieten, proeven in meerdere opzichten en kennismaken met onze broeders en zusters van het Broederenklooster.
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Gastvrijheid in optima forma. Prachtige suite en geweldige keuken.

wo 14 oktober 2020

Lesley Pellis

Mooie locatie. Ziet er zowel van buiten als binnen mooi uit. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Verrassingsmenu bestond uit originele composities. Hiervoor ga je naar een restaurant . Een biefstukje met patat kun je immers zelf thuis wel bakken. Bediening is voorkomend en niet stijf. Je voelt je als gast echt op je gemak. De prijs-kwaliteit is prima. Restaurant schurkt nu al aan tegen een Michelin-ster, maar dat wekt gezien de achtergrond van de koks geen verbazing.

wo 14 oktober 2020

Suze Glasbergen

Geweldig hotel, prachtige kamers: alles klopt! Het eten is ook voortreffelijk, zowel diner als ontbijt. We komen heel graag terug!

di 13 oktober 2020

B.

Topkwaliteit en toplocatie echter een koekje of chocolaatje bij bij de koffie zou wenselijk zijn. En ik miste een mondkapje bij uitleg door de ober. Misschien wat meer afstand bewaren. Verder genoten

za 10 oktober 2020