account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bruis

Bruis

RESTAURANT BRUIS BLARICUM
GOED GENIETEN, LEKKER ETEN, LEUK SPELEN, FIJN WERKEN

Bij Bruis kun je ongestoord genieten van mooie gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord genieten in de speeltuin, de ontdekhoek of de funfloor. Want bij Bruis is het fijn voor iedereen, hoe jong of oud je ook bent. Tot snel!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.5

Gemiddelde score

  • 7.7/10   Kwaliteit
  • 7.6/10   Service
  • 7.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mikela Groeneveld

Het was weer uitstekend!! Service is super! Kinderen hebben zich uitstekend zowel binnen als buiten vermaakt! We komen hier heel graag de verjaardagen vd kinderen vieren!

za 16 november 2019

Anoniem Surani Alfarez

Gisteren met een gezelschap van volwassen en kinderen het verjaardagsfeestje van mijn zoontje gevierd. De bediening was top, het eten lekker en de kinderen hebben zich kostelijk vermaakt. Wij komen zeker terug!

za 03 augustus 2019

A.

We werden leuk ontvangen

zo 21 juli 2019

Onno Bosselaar

Het was wederom prima en ook leuk bij Bruis! De kinderen en kleinkinderen zijn altijd enthousiast om er heen te gaan. Kan niet mis! We hebben heerlijk gesmikkeld en veel pret gehad. Je kunt er onder alle omstandigheden heen. Veel mogelijkheden, zowel binnen als buiten. Daarbij een altijd vriendelijke en attente bediening. Iedereen gegroet en graag tot de volgende ronde!

zo 21 juli 2019