account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bruis

Bruis

RESTAURANT BRUIS BLARICUM
GOED GENIETEN, LEKKER ETEN, LEUK SPELEN, FIJN WERKEN

Bij Bruis kun je ongestoord genieten van mooie gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord genieten in de speeltuin, de ontdekhoek of de funfloor. Want bij Bruis is het fijn voor iedereen, hoe jong of oud je ook bent. Tot snel!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 7.8/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 7.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Wat een ontzettende leuke en super kind vriendelijk restaurant. We waren met het hockeyteam en ouders en de kinderen hebben heerlijk boven kunnen spelen. Ook qua eten is er voor ieder wat wils. Als het mooi weer is kun je buiten ook heel leuk spelen. Jammer dat we niet in de buurt wonen want anders waren we regelmatig terug gekomen.

za 08 februari 2020

A.

Hele fijne plek met lekker eten en drinken en speelgelegenheid voor de kinderen.

za 25 januari 2020

Erik Castermans

Lopend buffet met de kerst. Reservering was bij hun niet doorgekomen. Er werd ter plekke toch nog een tafeltje geregeld. Als goed maker werd meteen gezegd dat de drank van het huis was. Bediening was vlot en snel. Terwijl de tent vol was. Eten prima kwaliteit voor een lopend buffet. Ook divers. Goed doorstroom bij het buffet.

do 26 december 2019

Marion Van De Ruit

Vriendelijk personeel, heerlijk eten!

do 26 december 2019