account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bruis

Bruis

RESTAURANT BRUIS BLARICUM
GOED GENIETEN, LEKKER ETEN, LEUK SPELEN, FIJN WERKEN

Bij Bruis kun je ongestoord genieten van mooie gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord genieten in de speeltuin, de ontdekhoek of de funfloor. Want bij Bruis is het fijn voor iedereen, hoe jong of oud je ook bent. Tot snel!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.5

Gemiddelde score

  • 7.7/10   Kwaliteit
  • 7.7/10   Service
  • 7.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Gastheer Tom en zijn collega's hebben ervoor gezorgd dat ons evenement prima verliep. Rustig, vriendelijk en iedereen werd doorlopend voorzien van een drankje en een hapje. Top!

do 04 juli 2019

N.

We hebben een zeer geslaagd feestje gevierd bij Bruis.

za 18 mei 2019

Antoine Van der Meer

Fantastisch op alle vlakken. Prijs-kwaliteit, faciliteiten voor de kinderen. Super lekker eten. Attente bediening en ondanks dat het zo goed als vol zat echt ontspannen zitten.

zo 12 mei 2019

M.

Wat een fijne ontdekking! Dit kindvriendelijke restaurant staat op een mooie plek en heeft tal van speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten. De kinderkaart is uitgebreid en de porties zijn perfect. Ook voor volwassenen mag de kaart er zijn. Er loopt voldoende personeel rond en ze zijn erg vriendelijk.

za 04 mei 2019