account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bruxelles

Bruxelles

Café Bruxelles is een mooi en gezellig grand café dat zeven dagen per week geopend is. Al jarenlang heeft dit café een vooruitstaande positie in het Bredase uitgaansleven met divers uitgaanspubliek: van studenten tot de werkende klasse. In het weekend wordt Bruxelles steevast goed bezocht. De gasten worden dan vermaakt met gevarieerde muziek: van Top 40 tot dance classics uit de jaren 70 en 80. Bruxelles heeft een laagdrempelige menukaart met een dagelijks wisselende daghap en meer dan 80 soorten Belgisch bier, waarvan dertien op tap en zes op wisseltaps.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Barry Schets

Zaterdagavond gegeten bij Bruxelles. Serieus lekker gegeten voor een erg aantrekkelijke prijs. Bijzonder sympathieke bediening. Lekkere biertjes erbij. Alles klopte. Absoluut voor herhaling vatbaar.

za 26 januari 2019

P.

Super gezellig en leuk personeel. Advies gekregen om carpaccio, steak en cheesecake te nemen. Was een top keuze. Mijn complimenten aan de kok. Dat kleine beetje extra aandacht zorgt ervoor dat we graag weer een keer langskomen!

vr 04 januari 2019

L.

Gisteren met mijn broer bij Bruxelles afgesproken voor een etentje en bijpraten. Leuk stadscafé met prima eten voor een schappelijke prijs. Ik kom zeker nog eens terug!

zo 04 november 2018

M.

Lekker gegeten. Goede prijs. En mega vriendelijke bediening. Top👍

vr 07 september 2018