account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bruxelles

Bruxelles

Café Bruxelles is een mooi en gezellig grand café dat zeven dagen per week geopend is. Al jarenlang heeft dit café een vooruitstaande positie in het Bredase uitgaansleven met divers uitgaanspubliek: van studenten tot de werkende klasse. In het weekend wordt Bruxelles steevast goed bezocht. De gasten worden dan vermaakt met gevarieerde muziek: van Top 40 tot dance classics uit de jaren 70 en 80. Bruxelles heeft een laagdrempelige menukaart met een dagelijks wisselende daghap en meer dan 80 soorten Belgisch bier, waarvan dertien op tap en zes op wisseltaps.
  • Afhalen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Ontzettend lekker gegeten en bijzonder vriendelijk personeel. Heerlijke relaxte avond gehad bij Bruxelles. Aanrader: Tataki van tonijn!

wo 14 oktober 2020

T.

This is a grate place with good selection of beers. The food is always good. So, i recommend for visiting for everyone.

ma 28 september 2020

Edwin Kock

Tot een volgende keer

za 22 augustus 2020

S.

Fijne bediening. Eten was heerlijk. We waren met 9 personen en iedereen was zeer tevreden over zijn keuze. Met name de vegetarische hamburger was niet van echt te onderscheiden. Chapeau. Ook werd er niet moeilijk gedaan over een karaf water toen we deze vroegen, ik vind dat altijd een meerwaarde hebben (uiteraard hebben we daarnaast flessen wijn en bier besteld).

do 20 februari 2020