account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Resto & BnB Cachet de Cire

Resto & BnB Cachet de Cire

Chef kok Greet Verbeeck verwisselde in 2009 de banksector voor haar passie aan het fornuis. Na het behalen van haar koksdiploma bouwde ze een zaak uit tot een huiskamer restaurant in de Guldensporenlei, samen met gastvrouw Fee Van Doorselaere, die al in 1996 startte met een koffiehuis op de Grote Markt.

Ontdek in Cachet De Cire een pure seizoensgebonden keuken waar het product centraal staat. De Frans-Italiaanse gerechten vormen de basis die Greet verrijkt met kruiden vanuit de hele wereld. Fee vult de glazen met een selectie wereldwijnen, en het kurkrecht-systeem (15€) maakt dat je hoge kwaliteit krijgt voor een faire prijs.

Om de klanten de kans te geven om echt te (blijven) genieten, biedt Cachet De Cire sinds december 2014 ook de mogelijkheid aan om te overnachten in een van de drie gastenkamers op de bovenverdiepingen.

Welkom in het hart van de Kempen, welkom in ons restaurant & ‘BeD’ (breakfast & dinner) Cachet De Cire.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E. uit Turnhout

Als het goed is dan mag je dat ook zeker zeggen vind ik. Maar als het subliem is, dan moét je dat absoluut rondbazuinen, want Greet en Fee verdienen al dat lof ! Weerom super lekker gegeten, overheerlijke wijntjes erbij en een vriendelijke spontane bediening. Ja hoor... dat verdient een 10!

zo 17 oktober 2021

Luc Vandormael

Superkwaliteit, heel mooi gepresenteerd maar vooral superlekker zeker in combinatie met de aangepaste wijnen !

zo 26 september 2021

H. uit Beerse

Lekkere combinaties op je bord.

zo 19 september 2021

P. uit Turnhout

Zoals steeds top!

za 18 september 2021