account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Resto & BnB Cachet de Cire

Resto & BnB Cachet de Cire

Chef kok Greet Verbeeck verwisselde in 2009 de banksector voor haar passie aan het fornuis. Na het behalen van haar koksdiploma bouwde ze een zaak uit tot een huiskamer restaurant in de Guldensporenlei, samen met gastvrouw Fee Van Doorselaere, die al in 1996 startte met een koffiehuis op de Grote Markt.

Ontdek in Cachet De Cire een pure seizoensgebonden keuken waar het product centraal staat. De Frans-Italiaanse gerechten vormen de basis die Greet verrijkt met kruiden vanuit de hele wereld. Fee vult de glazen met een selectie wereldwijnen, en het kurkrecht-systeem (15€) maakt dat je hoge kwaliteit krijgt voor een faire prijs.

Om de klanten de kans te geven om echt te (blijven) genieten, biedt Cachet De Cire sinds december 2014 ook de mogelijkheid aan om te overnachten in een van de drie gastenkamers op de bovenverdiepingen.

Welkom in het hart van de Kempen, welkom in ons restaurant & ‘BeD’ (breakfast & dinner) Cachet De Cire.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Linda Opdebeek

Wij hadden met onze familie een zeer gezellige en super lekkere avond!! We genoten vanaf de eerste minuut.

ma 23 mei 2022

N. uit Brasschaat

Lekker gegeten, kwaliteitsproducten bereid volgens de regels van de kunst, no nonsense presentatie in een leuke setting met veel gezelligheid en warme sfeer. De gastvrouwen hebben aandacht voor iedereen en verliezen geen detail uit het oog.

za 21 mei 2022

Anneke Wijnne

Eerste bezoek. Lekker gegeten, mooie bordjes. De bediening is No nonsens. Wij voelden ons welkom.

za 14 mei 2022

V. uit Vosselaar

Alleen maar positieve ervaringen, het eten was voortreffelijk. We bezochten Cachet de Cire met ons gezin. Een van de dochters is een heel moeilijke eter en petje af voor de manier waarop de chef last minute ervoor gezorgd heeft dat onze dochter ook kon genieten. Wauw!

za 14 mei 2022