account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Resto & BnB Cachet de Cire

Resto & BnB Cachet de Cire

Chef kok Greet Verbeeck verwisselde in 2009 de banksector voor haar passie aan het fornuis. Na het behalen van haar koksdiploma bouwde ze een zaak uit tot een huiskamer restaurant in de Guldensporenlei, samen met gastvrouw Fee Van Doorselaere, die al in 1996 startte met een koffiehuis op de Grote Markt.

Ontdek in Cachet De Cire een pure seizoensgebonden keuken waar het product centraal staat. De Frans-Italiaanse gerechten vormen de basis die Greet verrijkt met kruiden vanuit de hele wereld. Fee vult de glazen met een selectie wereldwijnen, en het kurkrecht-systeem (15€) maakt dat je hoge kwaliteit krijgt voor een faire prijs.

Om de klanten de kans te geven om echt te (blijven) genieten, biedt Cachet De Cire sinds december 2014 ook de mogelijkheid aan om te overnachten in een van de drie gastenkamers op de bovenverdiepingen.

Welkom in het hart van de Kempen, welkom in ons restaurant & ‘BeD’ (breakfast & dinner) Cachet De Cire.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Turnhout

Alles was weer pico bello!

za 06 juli 2019

J.

Een etentje met vrienden, dus dachten we om nogmaals te reserveren in de BnB. Het is nu de derde maal dat we ons hebben mogen laten verwennen bij Resto & BnB Cachet de Cire en het was zoals alle voorgaande keren weer super. Onze gasten hebben hun hele professionele leven in de horeca doorgebracht en waren aangenaam verrast door zowel de uitmuntende kwaliteit, de rustige bediening alsook de gezellige inrichting. Nogmaals bedankt voor de beleving.....

vr 21 juni 2019

C. uit Turnhout

Altijd top!

ma 27 mei 2019

D. uit Lier

Fantastische gerechten, correcte en gemoedelijke bediening, fijne BnB. AANRADER !!!

za 25 mei 2019