account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Resto & BnB Cachet de Cire

Resto & BnB Cachet de Cire

Chef kok Greet Verbeeck verwisselde in 2009 de banksector voor haar passie aan het fornuis. Na het behalen van haar koksdiploma bouwde ze een zaak uit tot een huiskamer restaurant in de Guldensporenlei, samen met gastvrouw Fee Van Doorselaere, die al in 1996 startte met een koffiehuis op de Grote Markt.

Ontdek in Cachet De Cire een pure seizoensgebonden keuken waar het product centraal staat. De Frans-Italiaanse gerechten vormen de basis die Greet verrijkt met kruiden vanuit de hele wereld. Fee vult de glazen met een selectie wereldwijnen, en het kurkrecht-systeem (15€) maakt dat je hoge kwaliteit krijgt voor een faire prijs.

Om de klanten de kans te geven om echt te (blijven) genieten, biedt Cachet De Cire sinds december 2014 ook de mogelijkheid aan om te overnachten in een van de drie gastenkamers op de bovenverdiepingen.

Welkom in het hart van de Kempen, welkom in ons restaurant & ‘BeD’ (breakfast & dinner) Cachet De Cire.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jos Ichau

Het was voor ons een hele ontdekking, we hebben genoten van de lekkere en mooi gepresenteerde gerechten. Een pluim voor de Chef en voor ons een ster waardig. Ondanks dat alle tafeltjes bezet waren heerste er een gemoedelijke sfeer, vriendelijke, correcte en rustige bediening met voldoende tijd tussen de gangen zonder te lang te moeten wachten. De verhouding tussen prijs en kwaliteit zit goed voor een leuke beleving van een paar uurtjes. Proficiat aan het hele team!

do 14 februari 2019

Dirk Caers

Oerdegelijk, no nonsense, een tikkeltje atypisch maar daardoor juist zo bijzonder, waar het gewoon echt om gaat: buitengewoon lekker eten.

za 26 januari 2019

Katleen Appels

Het was gezellig, mooi pand, goeie muziek, lekker en puur eten, kortom een geslaagde avond.

za 12 januari 2019

R.

Super kwaliteit eten en voortreffelijke service. Een feest om hier te mogen eten.

di 04 december 2018