account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Resto & BnB Cachet de Cire

Resto & BnB Cachet de Cire

Chef kok Greet Verbeeck verwisselde in 2009 de banksector voor haar passie aan het fornuis. Na het behalen van haar koksdiploma bouwde ze een zaak uit tot een huiskamer restaurant in de Guldensporenlei, samen met gastvrouw Fee Van Doorselaere, die al in 1996 startte met een koffiehuis op de Grote Markt.

Ontdek in Cachet De Cire een pure seizoensgebonden keuken waar het product centraal staat. De Frans-Italiaanse gerechten vormen de basis die Greet verrijkt met kruiden vanuit de hele wereld. Fee vult de glazen met een selectie wereldwijnen, en het kurkrecht-systeem (15€) maakt dat je hoge kwaliteit krijgt voor een faire prijs.

Om de klanten de kans te geven om echt te (blijven) genieten, biedt Cachet De Cire sinds december 2014 ook de mogelijkheid aan om te overnachten in een van de drie gastenkamers op de bovenverdiepingen.

Welkom in het hart van de Kempen, welkom in ons restaurant & ‘BeD’ (breakfast & dinner) Cachet De Cire.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

In een woord : verbluffend ! Greetje en Fée zijn een topteam. Fantastische menu en geweldige bediening. Wij zijn fan !

za 15 september 2018

L.

Het was ons eerste bezoek: vakkundige klassebediening zonder overdreven poespas, elk gerecht van amuse tot dessert was zeer smaakvol én om in te kaderen. Verrassende aperitiefjes brachten ons meteen in de juiste stemming. Fijne culinaire avond, voor herhaling vatbaar.

za 08 september 2018

Peter Verbeek

This was actually one of the best discoveries in my own neighbourhood. We found a ladychef & her companion who put a lot of work in serving you just that little extra flavour in all of their dishes. They also serve superb wines at a very affordable price. If you're looking for a restaurant with just that extra touch, this is the place to be. I'm usually not a dessert-kinda-guy, but that amarena-cherry icecream really got me.. well... you get the idea... thanks ladies! your food was awesome & so were you :)

do 16 augustus 2018

A. uit Turnhout

Fantastisch restaurant. Mooie sfeer en prachtige producten, fijne bediening. Top

za 11 augustus 2018