account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Resto & BnB Cachet de Cire

Resto & BnB Cachet de Cire

Chef kok Greet Verbeeck verwisselde in 2009 de banksector voor haar passie aan het fornuis. Na het behalen van haar koksdiploma bouwde ze een zaak uit tot een huiskamer restaurant in de Guldensporenlei, samen met gastvrouw Fee Van Doorselaere, die al in 1996 startte met een koffiehuis op de Grote Markt.

Ontdek in Cachet De Cire een pure seizoensgebonden keuken waar het product centraal staat. De Frans-Italiaanse gerechten vormen de basis die Greet verrijkt met kruiden vanuit de hele wereld. Fee vult de glazen met een selectie wereldwijnen, en het kurkrecht-systeem (15€) maakt dat je hoge kwaliteit krijgt voor een faire prijs.

Om de klanten de kans te geven om echt te (blijven) genieten, biedt Cachet De Cire sinds december 2014 ook de mogelijkheid aan om te overnachten in een van de drie gastenkamers op de bovenverdiepingen.

Welkom in het hart van de Kempen, welkom in ons restaurant & ‘BeD’ (breakfast & dinner) Cachet De Cire.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Zoals steeds heerlijke combinaties , mooi gepresenteerd door chef Greet. En het verplichte mondmasker verbergt geenszins het enthousiasme en de warmte van gastvrouw Fèè!! Was weer top!

do 02 juli 2020

J. uit Turnhout

Zoals altijd voortreffelijk ontvangen en weer heerlijk genoten van het eten en de bijhorende wijnen (wat altijd een leuke ontdekking is)

zo 28 juni 2020

Luc Vandormael

Na 4 lange - Corona - maanden opnieuw mogen genieten van de culinaire kunsten en kwaliteiten van chef Greet was voor ons Genieten met een grote G. Super lekker gegeten met een top wijntje . Doe daarbij de hartelijke ontvangst en bediening van Fee en je hebt de perfecte mix om hier je tafeltje te reserveren op het gezellige tuinterras. Kortom Cachet de Cire een absolute aanrader voor culinaire genieters !

do 25 juni 2020

Frans Claes

Dit is een heerlijk plekje zowel om te eten en te slapen,we komen zeker nog eens terug Wies en Frans

ma 22 juni 2020