account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Resto & BnB Cachet de Cire

Resto & BnB Cachet de Cire

Chef kok Greet Verbeeck verwisselde in 2009 de banksector voor haar passie aan het fornuis. Na het behalen van haar koksdiploma bouwde ze een zaak uit tot een huiskamer restaurant in de Guldensporenlei, samen met gastvrouw Fee Van Doorselaere, die al in 1996 startte met een koffiehuis op de Grote Markt.

Ontdek in Cachet De Cire een pure seizoensgebonden keuken waar het product centraal staat. De Frans-Italiaanse gerechten vormen de basis die Greet verrijkt met kruiden vanuit de hele wereld. Fee vult de glazen met een selectie wereldwijnen, en het kurkrecht-systeem (15€) maakt dat je hoge kwaliteit krijgt voor een faire prijs.

Om de klanten de kans te geven om echt te (blijven) genieten, biedt Cachet De Cire sinds december 2014 ook de mogelijkheid aan om te overnachten in een van de drie gastenkamers op de bovenverdiepingen.

Welkom in het hart van de Kempen, welkom in ons restaurant & ‘BeD’ (breakfast & dinner) Cachet De Cire.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Super kwaliteit eten en voortreffelijke service. Een feest om hier te mogen eten.

di 04 december 2018

E. uit Mol

Opnieuw heerlijk getafeld bij Cachet de Cire. Deze keer de menu geprobeerd: heerlijk! Eerlijke, pure keuken... Top bediening: leuk evenwicht tussen productkennis en humor! Je voelt je er gewoon op je gemak... Absolute aanrader!

za 24 november 2018

Tom Schuermans

Gezien we graag eens verrast worden op restaurant hadden we aan Féétje doorgegeven dat Greet volledig haar ding mocht doen en gaven we beide dames carte blanche voor 5-gangenmenu met aangepaste wijnen...SUPER was het...van amuse wafeltje met geitenkaas tot tonijn, eend, zwijn, kabeljauw, ...voor Nanda een chocolade-dessert en ikzelf kaasplankje. De overheerlijke wijnen en saké vergezeld van Fée haar aangename uitleg over de wijnen maakten het volledig af. Kortom thanks lady's om van onze 16de jubileum een culinair feestje te maken. Tot de volgende...groetjes Nanda & Tom xxx

za 24 november 2018

P.

Wat een leuk restaurant! Of je in de huiskamer ontvangen word voor een privé etentje. Erg gezellig en heerlijk gegeten. Aparte gerechten ook en dat maakte het juist zo bijzonder. Een aanrader dus.

za 17 november 2018