account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Resto & BnB Cachet de Cire

Resto & BnB Cachet de Cire

Chef kok Greet Verbeeck verwisselde in 2009 de banksector voor haar passie aan het fornuis. Na het behalen van haar koksdiploma bouwde ze een zaak uit tot een huiskamer restaurant in de Guldensporenlei, samen met gastvrouw Fee Van Doorselaere, die al in 1996 startte met een koffiehuis op de Grote Markt.

Ontdek in Cachet De Cire een pure seizoensgebonden keuken waar het product centraal staat. De Frans-Italiaanse gerechten vormen de basis die Greet verrijkt met kruiden vanuit de hele wereld. Fee vult de glazen met een selectie wereldwijnen, en het kurkrecht-systeem (15€) maakt dat je hoge kwaliteit krijgt voor een faire prijs.

Om de klanten de kans te geven om echt te (blijven) genieten, biedt Cachet De Cire sinds december 2014 ook de mogelijkheid aan om te overnachten in een van de drie gastenkamers op de bovenverdiepingen.

Welkom in het hart van de Kempen, welkom in ons restaurant & ‘BeD’ (breakfast & dinner) Cachet De Cire.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jos Ichau

Het was niet moeilijk om een restaurant te kiezen voor onze 44° huwelijksverjaardag, Cachet de Cire heeft ons nog nooit teleur gesteld en dus ook deze maal niet. Het was weer eens super. De hollandaise bij het voorgerecht was hemels en de boontjes die de zeebaars vergezelde waren een culinaire ontdekking. Tot slot wens ik Fee en Greet alsook het personeel te feliciteren met hun aanpak en opzet van de corona maatregelen. Wij voelden ons zeer veilig.

za 05 september 2020

H. uit Turnhout

altijd genieten dankzij ontspannen(de) sfeer en eerlijke, heerlijke gerechten

ma 31 augustus 2020

Jef Janssens

Echt weer genoten van het smakenpallet met enkele aangename verassingen (kroket van kikkererwten, beter dan een gewone) en een topservice die je naar de best passende wijn kan gidsen.

vr 28 augustus 2020

Kristel De Roovere

Super attente bediening Mooi gedresseerde borden Goede kwaliteit Top Team

za 15 augustus 2020