account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Resto & BnB Cachet de Cire

Resto & BnB Cachet de Cire

Chef kok Greet Verbeeck verwisselde in 2009 de banksector voor haar passie aan het fornuis. Na het behalen van haar koksdiploma bouwde ze een zaak uit tot een huiskamer restaurant in de Guldensporenlei, samen met gastvrouw Fee Van Doorselaere, die al in 1996 startte met een koffiehuis op de Grote Markt.

Ontdek in Cachet De Cire een pure seizoensgebonden keuken waar het product centraal staat. De Frans-Italiaanse gerechten vormen de basis die Greet verrijkt met kruiden vanuit de hele wereld. Fee vult de glazen met een selectie wereldwijnen, en het kurkrecht-systeem (15€) maakt dat je hoge kwaliteit krijgt voor een faire prijs.

Om de klanten de kans te geven om echt te (blijven) genieten, biedt Cachet De Cire sinds december 2014 ook de mogelijkheid aan om te overnachten in een van de drie gastenkamers op de bovenverdiepingen.

Welkom in het hart van de Kempen, welkom in ons restaurant & ‘BeD’ (breakfast & dinner) Cachet De Cire.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Turnhout

Super lekker ‘anders’ gegeten! Met zeer lekkere wijn!

ma 12 oktober 2020

D. uit Turnhout

Top, zoals altijd. Blijft nog steeds een van de beste restaurants van Turnhout..

za 10 oktober 2020

Luc en Marina Janssens-Loyens

Lekker gegeten en gedronken, Vriendelijke en vlotte bediening. Kortom een leuke gezellige avond.

za 19 september 2020

Jos Ichau

Het was niet moeilijk om een restaurant te kiezen voor onze 44° huwelijksverjaardag, Cachet de Cire heeft ons nog nooit teleur gesteld en dus ook deze maal niet. Het was weer eens super. De hollandaise bij het voorgerecht was hemels en de boontjes die de zeebaars vergezelde waren een culinaire ontdekking. Tot slot wens ik Fee en Greet alsook het personeel te feliciteren met hun aanpak en opzet van de corona maatregelen. Wij voelden ons zeer veilig.

za 05 september 2020