Resengo - Reserveer bij Café Rotterdam in Rotterdam friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Café Rotterdam

Café Rotterdam

We zijn weer open!

Na een ingrijpende verbouwing en een frisse restyling is Café Rotterdam weer open! Met een geweldig team, (straks) een verhoogd terras en het prachtige uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam, kan Café Rotterdam weer met recht de titel “Eretribune aan de Maas” dragen.

In de keuken zwaaien de getalenteerde chef-kok Merijn Sips en souschef Jochem Appel de scepter. Op ambachtelijke wijze bereiden zij herkenbare gerechten met een Mediterane twist, vol verse en smaakvolle ingredienten. Aan de voorkant van de bar staan doorgewinterde gastvrouwen Machteld Lottmann en Marijke Maertens garant voor een flink staaltje Rotterdamse gastvrijheid.

Tot snel in onze prachtige nieuwe zaak!

Team Café Rotterdam
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

M.

Met 5 mensen heerlijk gegeten. Er werdop heel prettige discrete wijze rekening gehouden met dieetwensen. Geen woorden maar daden! En de jarige werd tijdens het dessert op originele manier verrast. We komen zeker terug!

Di 13 maart 2018

M.

Een onontdekt pareltje op de Wilhelminapier. Genieten van heerlijke pure gerechten en fantastisch uitzicht. En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs. Wij komen terug!

Za 10 maart 2018

Irene Veth

Zeer sfeervol en heel lekker en culinair gegeten!

Do 08 maart 2018

Monique Albers

Heerlijk eten in een mooie ambiance met een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam

Vr 02 maart 2018