no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Café Rotterdam

Café Rotterdam

We zijn weer open!

Na een ingrijpende verbouwing en een frisse restyling is Café Rotterdam weer open! Met een geweldig team, (straks) een verhoogd terras en het prachtige uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam, kan Café Rotterdam weer met recht de titel “Eretribune aan de Maas” dragen.

In de keuken zwaaien de getalenteerde chef-kok Merijn Sips en souschef Jochem Appel de scepter. Op ambachtelijke wijze bereiden zij herkenbare gerechten met een Mediterane twist, vol verse en smaakvolle ingredienten. Aan de voorkant van de bar staan doorgewinterde gastvrouwen Machteld Lottmann en Marijke Maertens garant voor een flink staaltje Rotterdamse gastvrijheid.

Tot snel in onze prachtige nieuwe zaak!

Team Café Rotterdam
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

S.

De zon scheen. Op het terras genieten van het uitzicht. Eten was top en de bediening ook

wo 23 mei 2018

Peter Oosterom

Een mooi restaurant, prachtig gelegen aan de Maas. Heerlijk eten en een uitstekende bediening. Wijnadviezen bij de gerechten zijn prima en de chef vraagt of hij een nieuw gerecht op ons mag 'uitproberen'. Nou, ook dat mocht en was geen verkeerde beslissing. Heerlijk!

vr 18 mei 2018

Elly da Conceicao

Restaurant zag er erg netjes uit, we hebben heel goed gegeten en de service was zeer goed. Absolute aanrader!

di 01 mei 2018

Robin Groenendijk

Zeer vriendelijke bediening. Geven ook goede informatie over de gerechten en de wijnen.

za 28 april 2018