account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Café De Vrienden Live

Café De Vrienden Live

De Vrienden Live is geen dertien in een dozijn restaurant. In De Vrienden Live bestaat het diner uit een voorprogramma, een hoofdact en een toegift. Alle gangen zijn een applaus waard. De Vrienden Live is een restaurant dat swingt, De Vrienden Live is een restaurant waar je met een gerust hart je beste vrienden mee naar toeneemt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.9

Gemiddelde score

  • 7.7/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Het was een geweldig bedrijfsuitje met voor ieder wat wils, qua muziek en menu! Leuke mensen in de bediening, niets is teveel... Aanrader!

za 23 november 2019

Anoniem de Ruiter

Het was super. Het eten was heerlijk. De bediening was enthousiast. De muziek was geweldig. Ook leuk dat mijn dochter Laura een paar nummers mocht zingen. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot ziens. Groet van Laura, Shelly en Kees

za 09 november 2019

V.

Wij vonden het Super. De service was prima.

za 09 november 2019

Ingrid ter Burg

De bediening was uitstekend, de entourage was goed, de muziek was goed, maar de plek waar wij zaten was te krap voor 15 personen en we zaten in een hoek, dus we hebben de helft van wat de pianist zei niet gehoord en de tijd voordat we het eten kregen en tussen de gangen door duurde veels te lang.

za 21 september 2019