account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Café De Vrienden Live

Café De Vrienden Live

De Vrienden Live is geen dertien in een dozijn restaurant. In De Vrienden Live bestaat het diner uit een voorprogramma, een hoofdact en een toegift. Alle gangen zijn een applaus waard. De Vrienden Live is een restaurant dat swingt, De Vrienden Live is een restaurant waar je met een gerust hart je beste vrienden mee naar toeneemt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Het was super gezellig en ook nog heerlijk gegeten!

za 09 februari 2019

K.

Wij hadden met 4 personen een humordiner geboekt. Het was geweldig! Supergastvrije bediening. Goede pianist en het eten was ook goed. Bediening was superattent en hield ook rekening met onze wensen. Wij vonden het echt een aanrader.

vr 08 februari 2019

Tamara Matser

Heerlijk eten (goede kwaliteit,ruim voldoende en veel keuze). Zeer vriendelijke en gezellige bediening. Waren goed alert. Gezellige sfeer. Heerlijke muziek. Kortom een fantastische avond! Komen zeker terug. (Tip: andere naam geven aan de avond...bij humor diner hebben mensen andere verwachtingen) verder...ga zo door!

za 02 februari 2019

K. uit Barendrecht

Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Prima

vr 18 januari 2019