account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Café De Vrienden Live

Café De Vrienden Live

De Vrienden Live is geen dertien in een dozijn restaurant. In De Vrienden Live bestaat het diner uit een voorprogramma, een hoofdact en een toegift. Alle gangen zijn een applaus waard. De Vrienden Live is een restaurant dat swingt, De Vrienden Live is een restaurant waar je met een gerust hart je beste vrienden mee naar toeneemt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 7.9/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ingrid ter Burg

De bediening was uitstekend, de entourage was goed, de muziek was goed, maar de plek waar wij zaten was te krap voor 15 personen en we zaten in een hoek, dus we hebben de helft van wat de pianist zei niet gehoord en de tijd voordat we het eten kregen en tussen de gangen door duurde veels te lang.

za 21 september 2019

Sandra Tolboom

Geweldig gegeten, leuke muziek op de piano, super sfeer

vr 23 augustus 2019

Anoniem Raoul de Leeuw

Het was super gezellig ,lekker eten heel vriendelijk personeel ,zat geen twee minuten met een leeg glas super bediening .En heel de avond wordt je super vermaakt ik zeg heb een top avond gehad

za 17 augustus 2019

Ben Klein

Fantastische avond gehad! De pianist wist alle verzoekjes te spelen zelfs nummers die hij niet kende. Echt een aanrader! Het was een muzikale meezing avond wat vloeiend overliep in een feest!

za 10 augustus 2019