account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cafe d'O

Cafe d'O

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Annick en Jan de deuren van Café d’O openden op de plek waar jarenlang sterrenrestaurant ‘t Ebdiep gevestigd was. Een nieuw verhaal, een nieuwe naam. Café d’O verwijst naar de eeuwige rust van de machtige Schelde, de ongerepte natuur langsheen het water en uiteraard de wil om fijnproevers een smakelijk intermezzo te bezorgen. Dankzij de passie van het jonge, gedreven team is Café d’O vandaag uitgegroeid tot een restaurant pur sang met lekkere streek- en seizoensgebonden gerechten en hemelse menu’s.

Chefs Nils Delvaux, Nicky Cami en Liam van Assche vormen het gemotiveerde keukenteam. Zij verwennen je met een klassieke keuken met een frisse en creatieve toets. Een combinatie van ervaring en expertise, dat proef je!

Kortom, Café d’O is er voor mensen die willen genieten van de puurste vorm van eten. Wees welkom in ons restaurant te Sint Amands. Een klein, schilderachtig dorpje aan de Schelde, vooral bekend vanwege z’n meest beroemde inwoner ooit, de schrijver Emile Verhaeren.

Café d'O biedt een mooi gebalanceerd vier- of vijfgangen menu aan van woensdag tot zondag, een mooie à la carte en op weekdagen ’s middags een verzorgde lunch.
  • Frans/Belgisch
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Dendermonde

Super!

za 22 september 2018

anne moortgat

Beste Allen, Wat een hartelijke ontvangst door de "dames des huizes" De locatie is ronduit uniek en het kader is zeer aangenaam. Geen enkele opmerking over de service en de zeer aangename, vlotte bediening. Het is echt van begin tot het einde genieten in Café d'O. Alle gerechten worden met de grootste zorg opgediend gepresenteerd. Zij ogen niet alleen mooi, zij zijn overheerlijk! Niks zo zalig om je benen onder tafel te zetten bij Café d'O , geef je over aan deze prachtige, unieke ervaring en kabbel op je eigen tempo mee op het ritme van de schelde! Tot ziens, Anne Derycke-Moortgat

za 22 september 2018

E.

Heel lekker, uitstekende bediening. Gewoon top.

wo 19 september 2018

V. uit Ruisbroek

speciaal en het oog geniet ook mee

za 15 september 2018