account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cafe d'O

Cafe d'O

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Annick en Jan de deuren van Café d’O openden op de plek waar jarenlang sterrenrestaurant ‘t Ebdiep gevestigd was. Een nieuw verhaal, een nieuwe naam. Café d’O verwijst naar de eeuwige rust van de machtige Schelde, de ongerepte natuur langsheen het water en uiteraard de wil om fijnproevers een smakelijk intermezzo te bezorgen. Dankzij de passie van het jonge, gedreven team is Café d’O vandaag uitgegroeid tot een restaurant pur sang met lekkere streek- en seizoensgebonden gerechten en hemelse menu’s.

Chefs Nils Delvaux, Nicky Cami en Liam van Assche vormen het gemotiveerde keukenteam. Zij verwennen je met een klassieke keuken met een frisse en creatieve toets. Een combinatie van ervaring en expertise, dat proef je!

Kortom, Café d’O is er voor mensen die willen genieten van de puurste vorm van eten. Wees welkom in ons restaurant te Sint Amands. Een klein, schilderachtig dorpje aan de Schelde, vooral bekend vanwege z’n meest beroemde inwoner ooit, de schrijver Emile Verhaeren.

Café d'O biedt een mooi gebalanceerd vier- of vijfgangen menu aan van woensdag tot zondag, een mooie à la carte en op weekdagen ’s middags een verzorgde lunch.
  • Frans/Belgisch
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Greet Vanormelingen

11/8/18 We zaten op het terras en het was zalig weer en een prachtig zicht op het water. Het eten was zeer lekker en de hapjes speciaal. Ik vond het geweldig dat er voor de niet drinkers sapjes waren, die ook zeer lekker smaakten, super. Wij komen zeker terug. Sonia & Greet

za 11 augustus 2018

S.

We hadden jammer genoeg slecht weer dus konden buiten niet genieten van het adembenemend zicht. Maar binnen zeker zo gezellig! Het was buiten gewoon fantastisch door de super vriendelijke service!

do 09 augustus 2018

Ronny Dooms

Een aanrader op alle vlakken

zo 05 augustus 2018

Peter Ringoet

toprestaurant met hoge detailgerichte kwaliteit.

zo 05 augustus 2018