account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cafe d'O

Cafe d'O

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Annick en Jan de deuren van Café d’O openden op de plek waar jarenlang sterrenrestaurant ‘t Ebdiep gevestigd was. Een nieuw verhaal, een nieuwe naam. Café d’O verwijst naar de eeuwige rust van de machtige Schelde, de ongerepte natuur langsheen het water en uiteraard de wil om fijnproevers een smakelijk intermezzo te bezorgen. Dankzij de passie van het jonge, gedreven team is Café d’O vandaag uitgegroeid tot een restaurant pur sang met lekkere streek- en seizoensgebonden gerechten en hemelse menu’s.

Chefs Nils Delvaux, Nicky Cami en Liam van Assche vormen het gemotiveerde keukenteam. Zij verwennen je met een klassieke keuken met een frisse en creatieve toets. Een combinatie van ervaring en expertise, dat proef je!

Kortom, Café d’O is er voor mensen die willen genieten van de puurste vorm van eten. Wees welkom in ons restaurant te Sint Amands. Een klein, schilderachtig dorpje aan de Schelde, vooral bekend vanwege z’n meest beroemde inwoner ooit, de schrijver Emile Verhaeren.

Café d'O biedt een mooi gebalanceerd vier- of vijfgangen menu aan van woensdag tot zondag, een mooie à la carte en op weekdagen ’s middags een verzorgde lunch.
  • Frans/Belgisch
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Tania Anné

Schitterende locatie, was weeral ontdekkend tafelen op de warmste 22september ooit. Ten volle genieten was het Tania

di 22 september 2020

Steve Van Couwneberghe

Zeer lekker en originele gerechten, top bediening en de prachtigste locatie. We komen altijd graag terug

za 19 september 2020

Anna Couck

Heel fijn 5-gangenmenu met bijpassend (bob)wijnarrangement en super non-alcoholisch drankarrangement bij de verschillende gangen. De drankjes zijn, net zoals de wijn, perfect bij de verschillende gangen aangepast. Heerlijk voor geheelonthouders en iedereen die eens iets anders wil. En ook nog eens een mooie locatie met zicht op het water. Wij komen zeker terug !

za 19 september 2020

MIRANDA RAES

Vlotte bediening en heel vriendelijk

do 17 september 2020