account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cafe d'O

Cafe d'O

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Annick en Jan de deuren van Café d’O openden op de plek waar jarenlang sterrenrestaurant ‘t Ebdiep gevestigd was. Een nieuw verhaal, een nieuwe naam. Café d’O verwijst naar de eeuwige rust van de machtige Schelde, de ongerepte natuur langsheen het water en uiteraard de wil om fijnproevers een smakelijk intermezzo te bezorgen. Dankzij de passie van het jonge, gedreven team is Café d’O vandaag uitgegroeid tot een restaurant pur sang met lekkere streek- en seizoensgebonden gerechten en hemelse menu’s.

Chefs Nils Delvaux, Nicky Cami en Liam van Assche vormen het gemotiveerde keukenteam. Zij verwennen je met een klassieke keuken met een frisse en creatieve toets. Een combinatie van ervaring en expertise, dat proef je!

Kortom, Café d’O is er voor mensen die willen genieten van de puurste vorm van eten. Wees welkom in ons restaurant te Sint Amands. Een klein, schilderachtig dorpje aan de Schelde, vooral bekend vanwege z’n meest beroemde inwoner ooit, de schrijver Emile Verhaeren.

Café d'O biedt een mooi gebalanceerd vier- of vijfgangen menu aan van woensdag tot zondag, een mooie à la carte en op weekdagen ’s middags een verzorgde lunch.
  • Frans/Belgisch
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Cathy Stobbelaar

It was good to be back, we have missed you and your team. We vonden het super dat we weer bij jullie mochten komen eten, zoals altijd heel lekker en op en top verzorgd. En dit met het zicht op de mooiste bocht van de Schelde. Tot binnenkort. Cathy en Danny

vr 03 juli 2020

Véronique De Wachter

In een aangename sfeer en super mooi kader, en dan nog is kunnen genieten van een overheerlijk menu of à la carte... zéker voor herhaling vatbaar!

di 30 juni 2020

Evi Heyndrickx

Subliem! Prijs kwaliteit helemaal top. 🤩Wij komen terug🤩

zo 28 juni 2020

Marina Riemslagh

We hadden een familiefeestje. Zowel de ontvangst, de flexibiliteit (in onze familie zijn zowel 'alleseters, vegetariërs als veganisten', als de zorgzame bediening waren perfect. Dit is een hoogstaand restaurant met hoge kwaliteitsvolle producten. Het was geweldig!

zo 28 juni 2020