account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cafe d'O

Cafe d'O

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Annick en Jan de deuren van Café d’O openden op de plek waar jarenlang sterrenrestaurant ‘t Ebdiep gevestigd was. Een nieuw verhaal, een nieuwe naam. Café d’O verwijst naar de eeuwige rust van de machtige Schelde, de ongerepte natuur langsheen het water en uiteraard de wil om fijnproevers een smakelijk intermezzo te bezorgen. Dankzij de passie van het jonge, gedreven team is Café d’O vandaag uitgegroeid tot een restaurant pur sang met lekkere streek- en seizoensgebonden gerechten en hemelse menu’s.

Chefs Nils Delvaux, Nicky Cami en Liam van Assche vormen het gemotiveerde keukenteam. Zij verwennen je met een klassieke keuken met een frisse en creatieve toets. Een combinatie van ervaring en expertise, dat proef je!

Kortom, Café d’O is er voor mensen die willen genieten van de puurste vorm van eten. Wees welkom in ons restaurant te Sint Amands. Een klein, schilderachtig dorpje aan de Schelde, vooral bekend vanwege z’n meest beroemde inwoner ooit, de schrijver Emile Verhaeren.

Café d'O biedt een mooi gebalanceerd vier- of vijfgangen menu aan van woensdag tot zondag, een mooie à la carte en op weekdagen ’s middags een verzorgde lunch.
  • Frans/Belgisch
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Arlette Aerts

Het is altijd een heerlijke verwelkoming bij jullie, heel vriendelijk, heel professioneel ook met het uitleggen wat er op het bord is, je voelt je heel speciaal en jullie gerechten zijn een voor een een streling voor de tong !

zo 23 februari 2020

Kris Muylaert

Wederom een geslaagd bezoekje. Ondanks dat het full-house was, toch een perfecte, vriendelijke bediening. Het eten was ook weer top (zoals altijd). Dag verse produkten en produkten die passen bij de tijd van het jaar. Op tijd en stond echte smaakbommetjes in kunstwerkvorm op ons bord. Als je eens echt gastronomisch wil genieten met een prachtig uitzicht over de schelde, dan is dit de place to be!

zo 23 februari 2020

Pascale Van Roose

Gezellig kader. Vlotte bediening. Vakkennis top.

za 22 februari 2020

C. uit Bornem

Super leuke en warme ontvangst! Wij komen zeker terug!!

wo 19 februari 2020