account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Café de Bak

Café de Bak

Je eerste bakje koffie drink je in De Bak; de (cel)deuren gaan namelijk al om 8 uur ’s ochtends open. Naast het bak koffie of thee kun je bij ons terecht voor een lekkere lunch en een goede borrel, bovendien kun je er doordeweeks goed en betaalbaar eten. Denk hierbij aan lekkere spareribs en een sateetje die worden gemaakt in samenwerking met Eindeloos & Drink & Eetlokaal Proefverlof.

Door deze samenwerking weet je dat je een eerlijk en puur gerecht krijgt. Ook de fameuze VrijMiBo doet zijn herintrede. Je gaat goedgemutst het weekend in nadat je stoom hebt afgeblazen in De Bak. In het weekend is De Bak ook open en kun je bovendien – als een van de weinige plekken in Leeuwarden – op zaterdagavond het café afhuren voor een besloten feest. Bij Café de Bak geniet je in alle vrijheid.

Eigenaren Hotze Bouma, Johan de Jong en Willem Schaafsma, tevens eigenaren van Proefverlof, die je op de tweede luchtplaats vindt in de oude gevangenis, hebben samen met Maallust een heus gevangenis bier ontwikkeld: BLOKHUISPOORT bier De Vriendschap. Benieuwd? Kom gauw langs. Graag tot ziens in De Bak.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

De lounge muziek die gedraaid werd was redelijk hard. En persoonlijk vond ik dat storend. Voor mij mag lounge een rustige achtergrond sfeer creëren Dus misschien het volume iets minder hoog of een andere muzieksoort . Hoe dan ook, we hebben genoten.

vr 22 februari 2019

J.

De vrienden van "het laatste woord" hebben samen met de dichter des vaderlands Tsead Bruinja en belangstellenden het eerste feest voor de directe democratie gevierd op Valentijnsdag omdat we verliefd zijn op Vrouwe Justitia bij een heerlijk Valentijns diner.

do 14 februari 2019

E.

Het eten, 2x bakhap, was erg smaakvol en zag er uitstekend uit. Was met zorg bereid

wo 17 oktober 2018