account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Calavera

Calavera

Ook zonder reservatie bent u altijd welkom: open van 8u30 's morgens tot 01u middernacht

keuken open tot middernacht

Om de belevenis te delen van onze gerechten en cocktails met vrienden, collega’s en familie organiseren we live muziek in verschillende stijlen. Reserveren is niet mogelijk op elk uur van de dag is iedereen welkom op z’n ritme: voor een meeting, gezellig iets te drinken, om te dineren, voor een avondje uit, stapje met het gezin.

Voor ouders met jonge kinderen is Calavera even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De kinderen kunnen ravotten in een aangesloten speelruimte terwijl u via de iPad een oogje in het zeil kan houden, maar vooral genieten van uw gezelschap.
  • Laadpaal auto
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

De I-pad aan tafel om te bestellen is echt super handig. Je bestelt wanneer je wenst en je wordt héél snel bediend. Het is ideaal om enkele tapas te vragen en te delen.

do 07 oktober 2021

Kristof Van Eekelen

Top!!!! Alles klopt: sfeer, eten, drinken, bediening, interieur en een grote speelzaal voor de kinderen. 10/10

zo 26 september 2021

Toby Maison Barroo

Prachtige en karaktervolle zaak! Erg sfeervol en het geeft u een vakantiegevoel. Mooie afgewerkte cocktails en lekker eten. Tot de volgende keer! Hartelijke groeten Toby Maison Barroo

ma 16 augustus 2021

E. uit Harelbeke

Gezellig en netjes. Heel lekker eten en drinken en vriendelijk personeel. Kinderen kunnen zich er ook amuseren in het speelkamertje binnen.

zo 08 augustus 2021