account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Calavera

Calavera

Ook zonder reservatie bent u altijd welkom: open van 8u30 's morgens tot 01u middernacht

keuken open tot middernacht

Om de belevenis te delen van onze gerechten en cocktails met vrienden, collega’s en familie organiseren we live muziek in verschillende stijlen. Reserveren is niet mogelijk op elk uur van de dag is iedereen welkom op z’n ritme: voor een meeting, gezellig iets te drinken, om te dineren, voor een avondje uit, stapje met het gezin.

Voor ouders met jonge kinderen is Calavera even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De kinderen kunnen ravotten in een aangesloten speelruimte terwijl u via de iPad een oogje in het zeil kan houden, maar vooral genieten van uw gezelschap.
  • Afhalen
  • Lipton steunt de horeca cadeaubonactie
  • Laadpaal auto
Takeaway
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Top, we zijn met groepje vriendinnen langsgeweest en hebben een geweldige avond gehad. Eten was super lekker, bediening dik in orde, en een hele leuke sfeer. Was een heel leuke ladies night out.

za 16 november 2019

A.

Mooi afgewerkt interieur, handig bestellen met de iPad en een vlotte, vriendelijke service. Een aanrader!

do 02 mei 2019

C. uit Sint-Andries

Top concept! heel leuke sfeer!

vr 26 april 2019

S.

Alles is er echt superlekker , een top interieur en heel gezellig. Alles bestellen via een tablet is zeer tof maar enig minpuntje eraan is dat de foto’s en de benaming van de gerechten wat aan de kleine kant zijn voor mensen met een visuele beperking . Msh een puntje om aan te werken en te verbeteren , maar anders was alles di inorde . Dikke proficiat 👍

vr 05 april 2019