accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Carbon Bar and Kitchen

Contact

Social media

Midden in het centrum van Mechelen brengen we met Carbon onze passie voor streetfood vanuit elke windstreek op je bord. Net om de hoek van de drukte vind je ons in de Boucherystraat voor een rustige adempauze, sfeervolle friends night out of romantische tête-à-tête. Streetfood eet je in ons restaurant met de voetjes onder tafel in een losse en gezellige setting in een prachtig pand. To top it off mixen we de heerlijkste cocktails en mocktails die je helemaal op vakantie doen wanen. Met onze kleine gerechtjes kan je zelf je menu samenstellen om naar hartenlust te delen. Vegan? Vegetariër? Vleeseter T-rex style? Carbon Bar & Kitchen streeft ernaar iedereen een home away from home te bieden met een gevarieerd en uniek menu.
  • € 25 - 50
  • Terras
  • € 0 - 25
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 9.4/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Mechelen

Het is de 2 de keer dat we hier komen eten. Super gezellig restaurant in leuk interieur. Goede prijs-kwaliteit verhouding en de smaken zitten altijd goed! Het is een foodsharing concept, maar alle gerechten hebben een kleine twist, waardoor je nieuwe smaak combinaties krijgt. Zeker een aanrader om te proberen in Mechelen!

wo 23 november 2022

E.

Heel lekker eten, gezellige zaak. Vriendelijke bediening. Aanrader!

za 19 november 2022

K. uit Lebbeke

Toffe setting met leuke en lekkere gerechten. Het streetfood & sharing concept werd door onze groep heel goed gesmaakt! Aan te raden.

do 17 november 2022

E. uit Leuven

Supergezellig restaurant! Sharing gerechtjes zijn gevarieerd en lekker! Heel vriendelijke bediening en yummy cocktails!!

wo 16 november 2022