no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Carrékelder

Carrékelder

Een gezellig avondje theater begint bij Bistro De Carrékelder direct naast Carré aan de Amstel. Hier wordt de klok voor je in de gaten gehouden, zodat je op tijd bent voor je voorstelling. Met een leuke menukaart kun je in deze knusse bistro rekenen op lekker eten.

Let er wel op dat de tafelopstelling per dag wijzigt. Hierdoor kan het zijn dat je een tafel deelt met andere gasten. Uiteraard zorgen ze voor voldoende privacy en indien beschikbaar een eigen tafel, maar dit alles is afhankelijk van de bezetting!

Mocht je dus naar een voorstelling in Carré gaan en van tevoren nog wat lekkers willen eten, of niet naar Carré gaan, maar ook lekker willen eten, reserveer dan snel bij Bistro De Carrékelder in Amsterdam!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 7.9/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit

Ieke Horsmeijer

Gister heerlijk voor het eerst gegeten in de kelder, heel gezellig personeel, leuke dame die ons bediende. Prijs kwaliteit was uitstekend. Kortom een echte aanrader.

di 29 mei 2018

P.

Ik kan iedereen aanbevelen om de Carrékelder te gaan beleven! Heerlijk eten in een bijzondere ambiance, waar het personeel weet hoe te acteren.

do 17 mei 2018

C.

Heerlijk gegeten. Personeel erg vriendelijk en klantgericht.

za 12 mei 2018

N.

Op alle fronten, zowel kwaliteit, service als prijs/kwaliteit prima. Wij hebben genoten van een relaxt etentje voorafgaand aan de voorstelling in Carré. Bovendien vriendelijk personeel.

vr 11 mei 2018