account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Carrékelder

Carrékelder

Een gezellig avondje theater begint bij Bistro De Carrékelder direct naast Carré aan de Amstel. Hier wordt de klok voor je in de gaten gehouden, zodat je op tijd bent voor je voorstelling. Met een leuke menukaart kun je in deze knusse bistro rekenen op lekker eten.

Let er wel op dat de tafelopstelling per dag wijzigt. Hierdoor kan het zijn dat je een tafel deelt met andere gasten. Uiteraard zorgen ze voor voldoende privacy en indien beschikbaar een eigen tafel, maar dit alles is afhankelijk van de bezetting!

Mocht je dus naar een voorstelling in Carré gaan en van tevoren nog wat lekkers willen eten, of niet naar Carré gaan, maar ook lekker willen eten, reserveer dan snel bij Bistro De Carrékelder in Amsterdam!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Voor de voorstelling een hapje gegeten. Voor-, hoofdgerecht en kopje koffie. Vlotte en correcte bediening. Eten was heerlijk.

za 13 oktober 2018

T.

Fantastisch eten met een last-minute vegetarisch voorgerecht off the menu. Super! Het personeel is warm en professioneel tegelijkertijd. We gaan zeker terug.

vr 12 oktober 2018

Dorothée Rutten-Goodijk

De bediening was zeer vriendelijk en hulpvaardig. Het eten smaakte heerlijk en de prijs kwaliteit prima. De entourage en dat het zo naast het theater gelegen is, maakt het dat als we weer richting Carré gaan zeker weer een tafeltje bij jullie zullen reserveren. We zullen dit zeker bij vrienden en familie aanbevelen. Onze complimenten!

vr 12 oktober 2018

N.

Had een uitje met mijn vader, omdat we naar een concert gingen. We hebben het heerlijk gehad. Bediening was vriendelijk. De jonge jongen die er net werkte was ook heel aardig, blosjes op zijn wangen en zei tegen de gasten af en toe dat het een goede keus was die ze hadden gemaakt. Elke keer een glimlach op zijn gezicht, heel leuk. Oh ja, en het eten was super! Heerlijk.! Zou zo vanavond weer willen. :-)

di 09 oktober 2018