account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Carrékelder

Carrékelder

Een gezellig avondje theater begint bij Bistro De Carrékelder direct naast Carré aan de Amstel. Hier wordt de klok voor je in de gaten gehouden, zodat je op tijd bent voor je voorstelling. Met een leuke menukaart kun je in deze knusse bistro rekenen op lekker eten.

Let er wel op dat de tafelopstelling per dag wijzigt. Hierdoor kan het zijn dat je een tafel deelt met andere gasten. Uiteraard zorgen ze voor voldoende privacy en indien beschikbaar een eigen tafel, maar dit alles is afhankelijk van de bezetting!

Mocht je dus naar een voorstelling in Carré gaan en van tevoren nog wat lekkers willen eten, of niet naar Carré gaan, maar ook lekker willen eten, reserveer dan snel bij Bistro De Carrékelder in Amsterdam!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anneke Hoekstra

Heerlijk gegeten, gezellige sfeer, hardwerkend, vriendelijk personeel

wo 13 februari 2019

Peter Middelkoop

Heel vriendelijke en gastvrije bediening. Top! Eten: goede kwaliteit en lekker klaargemaakt! Voor “provinciaaltjes” van achter de IJssel een aangename ervaring met de “grote stad”!

vr 08 februari 2019

M vd Willigen

de kaart is summier en de hoofdgerechten spraken me niet erg aan zoals ze op de kaart beschreven stonden, een beetje saai , maar het eten zelf was echt heerlijk , groente curry en biefstuk waren heel goed, ook perfecte porties , niet zo belachelijk veel en zeker niet te weinig , met heerlijke krokante frites en lekkere mayonaise erbij, toetjes waren verrukkelijk , bananentoffie taart mmmm

vr 08 februari 2019

H.

Super gezelkig

wo 06 februari 2019