account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Carrékelder

Carrékelder

Een gezellig avondje theater begint bij Bistro De Carrékelder direct naast Carré aan de Amstel. Hier wordt de klok voor je in de gaten gehouden, zodat je op tijd bent voor je voorstelling. Met een leuke menukaart kun je in deze knusse bistro rekenen op lekker eten.

Let er wel op dat de tafelopstelling per dag wijzigt. Hierdoor kan het zijn dat je een tafel deelt met andere gasten. Uiteraard zorgen ze voor voldoende privacy en indien beschikbaar een eigen tafel, maar dit alles is afhankelijk van de bezetting!

Mocht je dus naar een voorstelling in Carré gaan en van tevoren nog wat lekkers willen eten, of niet naar Carré gaan, maar ook lekker willen eten, reserveer dan snel bij Bistro De Carrékelder in Amsterdam!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Geweldige entrecote en zalm gegeten. Het mandje friet staat erg leuk. De ingemaakte groenten in de salade zijn verrassend en smaken heerlijk.. Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Ruim op tijd klaar om naar de voorstelling te gaan.

vr 30 november 2018

A.

Het eten en de bediening zijn top. De plek zelf is leuk maar heel erg krap. Je zit rug tegen rug en echt vast tegen je tafel aan. Bovendien hangt er een rioollucht die erg onaangenaam is.

do 29 november 2018

R.

Ben al een paar X wezen eten. Altijd goede service gekregen. Prijs/kwaliteit is prima!

do 22 november 2018

E Graaf

Gezellige setting, attente en vriendelijjke bediening, tevens goed en op tijd gegeten

wo 21 november 2018