account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Catch by Simonis

Catch by Simonis

Aan de tweede binnenhaven van Scheveningen bevindt zich Catch by Simonis. Het restaurant biedt een spectaculair uitzicht over de jachthaven. De ligging is hiermee uniek. Het Scheveningse strand bevindt zich op loopafstand en ook het centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het restaurant heeft een frisse en moderne uitstraling en is de perfecte plek voor een diner twee of een diner met een groter gezelschap. De keukenbrigade van dit internationale visrestaurant presenteert zowel traditionele visgerechten als oesters, fruit de mer en visgerechten met een Aziatische twist. Ook de vleesliefhebber haalt hier zijn hart op. Voor een lunch bent u natuurlijk ook bij Catch aan het juiste adres. Het restaurant is verdeeld over vier etages en beschikt over een inpandige lift. Dit maakt het zeer toegankelijk voor mindervalide gasten. Voor grotere groepen biedt het restaurant uiteenlopende mogelijkheden. Vergadering, borrel, diner of verjaardagsfeest? Het is allemaal mogelijk bij Catch by Simonis!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Het was een hele drukke avond, waardoor behoorlijk rumoerig, toch uitstekende kwaliteit van het eten zonder lange(re) wachttijd. Bediening ook goed ondanks deze drukte en bijbehorende "stress".

zo 17 februari 2019

J.

We hebben een van een prima diner genoten. We waren met 7 personen. De tafel had wat groter mogen zijn.

zo 17 februari 2019

A.

Heerlijk geluncht bij Catch op een zondag middag (voor het eerst geluncht hier). Zonnetje scheen en mijn opa uit Frankrijk was bij mij op bezoek. Hem uitgenodigd bij Catch, want tja, als je lekker vis wilt eten staat Catch bovenaan je lijstje. Onze ober sprak toevallig Frans, handig voor mijn opa! Scheelde mij veel vertalingswerk. Service was top, vriendelijk en met humor. Ook de bediening, velen nog lerende, maar vriendelijk en leergierig. Tot de volgende keer!

zo 17 februari 2019

M.

Onze tafelheer Gideon was een topper! Fijne vent!

za 16 februari 2019