account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Central

Restaurant Central

Met passie voor Bourgondisch eten serveert restaurant Central internationale klassiekers.

Te midden van de treinen op station Amersfoort duikt pop-up restaurant Central op. Op deze unieke locatie tussen spoor 4/5 geniet je van alom bekende gerechten en wijnen. Terwijl je de treinreizigers voorbij ziet snellen geniet je in alle rust van een diner, lunch of borrel.

Restaurant Central bevindt zich in het monumentale pand op spoor 4/5 van station Amersfoort. Bezoek ons met de trein of vanuit Amersfoort, geheel kosteloos via de ov-poortjes. Neem de trap of lift vanuit de stationshal naar spoor 4a en 5a. Je vindt ons restaurant in het tweede gebouw op het perron.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Het leukste restaurant in amersfoort, de kwaliteit is uitstekend en het personeel is geweldig.

vr 13 juli 2018

B.

We hebben met een groep van zes mensen heel goed gegeten in een sfeervolle omgeving.

vr 08 juni 2018

M.

Goede ontvangst, leuke ambiance, lekker eten, goede bediening: wat wil je nog meer?

do 31 mei 2018

Karen Wijbrandi

Wat hebben we heerlijk gegeten! De humus was top. Ook de rogvleugel was uit de kunst. Als dessert had ik een macaron van framboos, wat was dat een feestje. Het zag er mooi uit en de frambozen heb ik zelden zo smaakvol gegeten. De wijn was heerlijk en de bediening was erg vriendelijk. Kortom ik heb een topavond gehad met ook nog eens heel fijn gezelschap! Wat een aanrader.

vr 25 mei 2018