account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cervantes

Cervantes

Cervantes is een tapas-restaurant naar typisch Spaans voorbeeld. Dé plek om kennis te maken met de gastronomische gewoontes van de verschillende Spaanse streken. Kleine hapjes, van albongidas en allioli tot Serranoham en heerlijke vis- en vleesgerechtjes.
Cervantes ademt de sfeer van een traditionele Spaanse tapasbar. Prettig, nonchalant en losjes. Zelfs de nuchtere Noorderling blijkt dit aan te spreken. Zeven dagen per week is het lekker druk en gezellig rumoerig. Noem het een Spaanse hectiek, die u het gevoel geeft er even helemaal uit te zijn.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Wij zijn altijd zeer te spreken over de smakelijke tapas en de uitmuntende service van uw restaurant. De lekkerste tapas uit de stad!

di 16 juni 2020

Wilma Krol

Heerlijke tapas, erg vriendelijke bediening. Beste tapas restaurant van Groningen

do 11 juni 2020

Peter Rijskamp

Perfect. Super vriendelijk en super lekker!

wo 10 juni 2020

Alice Ter Bruggen

Alles volgens de covid regels. Personeel super vriendelijk en attent. Voelde weer goed om hier te eten. En dat is hier altijd goed. Wij komen hier al vanaf het begin, dat zegt genoeg. Een aanrader op alle vlakken.

vr 05 juni 2020