account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cervantes

Cervantes

Cervantes is een tapas-restaurant naar typisch Spaans voorbeeld. Dé plek om kennis te maken met de gastronomische gewoontes van de verschillende Spaanse streken. Kleine hapjes, van albongidas en allioli tot Serranoham en heerlijke vis- en vleesgerechtjes.
Cervantes ademt de sfeer van een traditionele Spaanse tapasbar. Prettig, nonchalant en losjes. Zelfs de nuchtere Noorderling blijkt dit aan te spreken. Zeven dagen per week is het lekker druk en gezellig rumoerig. Noem het een Spaanse hectiek, die u het gevoel geeft er even helemaal uit te zijn.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit

F.

We hebben een heerlijke avond gehad. We zaten buiten in het steegje met onze dochters, wat een leuk plekje! We hadden AH restaurant bonnen, hierdoor kregen we een 3 gangenmenu geserveerd die we niet zelf konden kiezen. Dit was echt heel lekker en uitgebreid. Je krijgt echt van alles wat, genoeg keuze. Wij vinden het een aanrader. Bediening was ook echt goed!!

za 04 augustus 2018

J.

Heerlijk gegeten vlotte en zeer vriendelijke bediening

do 02 augustus 2018

M.

Gezellig personeel dat je vriendelijk helpt. Lekker eten voor een goede prijs.

wo 25 juli 2018

M.

Een aanrader!

zo 22 juli 2018