account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Charlie's Burgers & Steaks

Charlie's Burgers & Steaks

Charlie’s Burgers & Steaks is een all American restaurant concept met een knipoog. Een jong restaurant met een no-nonsense aanpak. Bij Charlie’s Burgers & Steaks geniet je in een ongedwongen sfeer van (h)eerlijke gerechten, die met trots en plezier gemaakt worden.

Van de klassieke tot de meer uitdagende creaties: Charlie’s heeft voor iedere smaak wat wils. Zet je tanden vooral eens in een van onze overheerlijke, super-de-luxe, ambachtelijke burgers! Onze burgers hebben allemaal net dat beetje extra. Burgers die stuk voor stuk het water in je mond doen lopen.

Charlie’s is er voor iedereen. Voor vrienden en familie, voor ouderen en kids, voor studenten en harde werkers, voor singles en koppels. Voor zomaar of speciaal, iets te knabbelen of uitgebreid, voor middag of avond, voor thuis of uit, voor met z’n twee of voor een groep, voor hartig of zoet en voor kleine of grote trek.

Charles Otten en zijn team van Charlie’s Angels en Grillmasters heten jullie van harte welkom.
Stel een vraag
koop cadeaubon